MojWindows

Spoločnosť Dell organizovala pre svojich partnerov a priaznivcov v bratislavskom hoteli Saffron akciu Dell Technology Days 2015, na ktorej vystavila celé svoje portfólio produktov. Rozdelená bola na dve časti: prednášky a prezentácie, ktoré sa konali vo veľkej konferenčnej miestnosti, a na výstavu produktov prebiehajúcu v priľahlých priestoroch.

A pozerať sa bolo skutočne načo. Dell totiž disponuje portfóliom, ktoré nazýva end-to-end alebo takpovediac od A po Z. Ponúka tak zariadenia pre zákazníkov od najmenších tabletov cez notebooky, monitory až po servery, diskové polia a produkty pre dátové centrá. Dell však nie je firmou orientovanou čisto na hardvér, pomocou rôznych akvizícií, ale aj vývoja získala stovky softvérových riešení.

Počas akcie Technology Days predstavovala všetky svoje technologické riešenia a návštevníci si tak mohli poriadne prezrieť vystavené zariadenia a spýtať sa na akékoľvek podrobnosti, ktoré im v súvislosti s Dell-om prídu na um. Úvodné slovo a teda otvorenie celej akcie prebehlo pod taktovkou generálneho riaditeľa firmy Dell pre Rakúsko a Slovensko, Pavla Vargu. Spomenul aj to, že Dell je už vyše roka v súkromných rukách, čo znamená väčšie zameranie na budúcnosť firmy a riešenia zamerané na individuálne potreby zákazníka.

Odolné zariadenia série Rugged, ktoré sú vytvorené pre použitie v skutočne extrémnych podmienkach.

Herné mašiny Alienware, ktoré Dell počas Vianoc opäť navracia na slovenský a český trh, čím poteší nejedného hráča. Zaujímavé technologické riešenie, kedy je k notebooku pripojený box s plnohodnotnou grafickou kartou.

Nová generácia ultratenkého Dell XPS 13, ktorá prináša najnovšie procesory Intel Core rodiny Skylake. Jedinečná bezrámiková obrazovka, vďaka čomu je možné do 11-palcového tela integrovať 13 palcový displej.

Serverové riešenia PowerEdge a tlačiarne spoločnosti Dell.

Spoločnosť Dell vyrába dokonca aj monitory.

Novinky série Vostro, ktoré sú určený pre oblasť drobného podnikania.

Séria Latitude navrhnutá pre firmy a mobilných profesionálov sa pýši veľkou stabilitou, spoľahlivosťou a dlhou životnosťou.

Dell vystavil aj svoje All-in-One PC Optiplex 7740 rovnako navrhnuté pre firemné prostredie.

Pokochať sme sa mohli aj tabletmi Venue 8 Pro, Venue 10 Pro a Venue 11 Pro.

Dell nezabudol ani na príslušenstvo, vystavil dokovacie stanice, klávesnice, či dokonca powerbanky.

Najzaujímavejšie vystavené produkty nám navyše priblížil Petr Zajíček, Client Solution Marketing Manager spoločnosti Dell.

03.11.2015

+