MojWindows

Fanúšikovia 26.októbra oslávia celosvetovú premiéru očakávanej hry Halo 5: Guardians. Pripravovaný šesťhodinový stream začne na presné poludnie a vyvrcholí o 18. hodine, kedy odštartuje predaj Halo 5: Guardians v Severnej Amerike. Počas živého prenosu diváci uvidia exkluzívne herné zábery, rozhovory s členmi vývojárskeho tímu 343 Industries, celebrity a ďalších hostí. Halo 5: Guardians je zatiaľ najambicióznejším prírastkom do sci-fi série v celkovej hodnote 4,6 miliárd dolárov. Kombinuje v sebe napínavý príbeh, vývoj prepracovaných postáv a hrateľnosť postavenú na spolupráci tímu. Hra ponúka kooperatívny režim až pre štyroch hráčov, ako aj rôzne režimy pre viacerých hráčov.

“Halo 5: Guardians je hrou, akú sme vždy túžili vytvoriť. Bolo pre nás dôležité aby sa fanúšikovia Halo mohli pripojiť z každého kúta sveta k veľkolepým oslavám premiéry hry,” povedala Bonnie Ross, viceprezidentka a šéfka 343 Industries. “Či už si naladia živý prenos na Youtube alebo výjdu do ulíc a prídu osobne na niektorú z chystaných akcií pre fanúšikov, veríme, že národ Halo nám pomôže urobiť premiéru hry Halo:5 Guardians najväčšou v histórii Xboxu.“

Microsoft tak v spolupráci so štúdiom 343 Industries mení tradičnú formu videohernej premiéry a pozýva fanúšikov, aby sa pridali k oslavám bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzajú.

 

 

Zdroj: tlačova správa

16.10.2015

+