MojWindows

Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd. prevzala počas udeľovania Buyers Laboratory (BLI) 2015 Summer Awards osem ocenení za mimoriadne výsledky. Sedem z nich získala za multifunkčné tlačiarne série SMART MultiXpress a jednu za čiernobiele multifunkčné tlačiarne série ProXpress M4580/M4583.

Ocenenie sa vzťahuje na celú sériu tlačiarní Samsung SMART MultiXpress 7 (X7600, X7500, X7400, K7600, K7500, K7400). Zvíťazili v kategóriách „Mimoriadna A3 čiernobiela multifunkčná tlačiareň“ a „Mimoriadna A3 farebná multifunkčná tlačiareň“ v týchto rýchlostných segmentoch: 51 až 60 strán za minútu, 41 až 50 strán za minútu a 31 až 40 strán za minútu. Tlačiarne Samsung série MultiXpress 7 sa vyznačujú štvorjadrovou CPU a podávačom dokumentov pre duálne skenovanie. Za jednu sekundu tak vytlačia jednu stránku, alebo naskenujú štyri stránky.

Ďalšie dva úspechy pridali tlačiarne K4350LX zo série SMART MultiXpress 4, ktoré zvíťazili v kategórii „Mimoriadna A3 čiernobiela multifunkčná tlačiareň s rýchlosťou tlače 31 až 40 strán za minútu“, a séria tlačiarní SMART ProXpress M4580/M4583FX, teda multifunkčné A4 modely. Tie vládli kategórii „Mimoriadne výsledky multifunkčných tlačiarní pre stredne veľké až veľké pracovné skupiny“. Séria MultiXpress 4 beží na dvojjadrovom procesore a tlačí 45 strán za minútu. Je tiež vybavená duálnym podávačom dokumentov pre rýchle skenovanie.

„Sme nadšení, že sme získali cenu Mimoriadna A3 čiernobiela multifunkčná tlačiareň v štyroch rýchlostných segmentoch,“ povedal David SW Song, senior viceprezident strategického marketingu a predaja v divízii Printing Solutions v spoločnosti Samsung Electronics, a dodal: „V súlade s našou filozofiou poskytovať efektívny tlačový ekosystém budeme pokračovať s inováciami nových produktov a riešení, ktoré ponúkajú vylepšenú produktivitu a úsporu nákladov vďaka radu prispôsobení sa zákazníkovi.“

Samsung získal od BLI ocenenie „Čiernobiela tlačiareň/série multifunkčných tlačiarní roku“ už tretíkrát v poradí od roku 2012.

„Lojalita zákazníkov a významné ocenenia našich výrobkov sú dôkazom nášho záväzku voči užívateľom. V týchto dňoch sa veľa veľkých firiem rozhodlo pre multifunkčnú A4 tlačiareň, namiesto väčších a drahších zariadení A3. Budeme tak pokračovať v uspokojovaní potrieb tohto trhu tým, že aj naďalej bude ponúkať uznávané a výkonné A4 tlačiarne,“ povedal David SW Song.

Viac podrobností o ocenených produktoch nájdete na stránkach Buyers Laboratory.

 

BLI AwardZdroj: tlačová správa

26.10.2015

+