MojWindows

Microsoft  informoval, že bezdrôtový ovládač Xbox Elite, ktorý bol navrhnutý a prispôsobený s ohľadom na  náročné potreby súťaživých hráčov je od dnešného dňa oficiálne v predaji. Odporúčaná cena je síce stanovená na 149,99 EUR, no v ponuke viacerých slovenských e-shopoch je ovládač momentálne zaradený za nižšiu cenu.

Xbox Elite vďaka dodaným palcovým ovládačom, páčkam a smerovým ovládačom dovoľuje konfiguráciu podľa individuálnych požiadaviek každého hráča. Okrem ľubovoľného priradenia tlačidiel je vybavený aj niekoľkými profilmi pre hry Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 6 a Gears of War: Ultimate Edition, ktoré otestovali a navrhli priamo autorské tímy zodpovedné za tieto kasové trháky. Navyše, ďalšie profily pre hry ako Call of Duty: Black Ops 3 či Star Wars: Battlefront budú dostupné neskôr. Zaujímavosťou je, že organizácie ESL a Major League Gaming (MLB) nedávno povolili používanie týchto ovládačov na podujatiach organizovaných ESL a MLB.

Pokiaľ si chcete kúpiť konzolu Xbox One, v ponuke je aj balenie Xbox One Elite, v ktorom nájdete bezdrôtový ovládač Elite a konzolu vybavenú 1 TB hybridným pevným diskom.

Xbox_Elite_Controller_620

Zdroj: tlačová správa

27.10.2015

+