MojWindows

Fanúšikovia značky Acer by nemali chýbať na akcii Microsoft Windows Roadshow 2015. Už 7. novembra 2015 o 10:00 hodine budete mať možnosť otestovať notebooky Predator, či ďalšie ultrabooky a novinky od Acer. Akcia sa koná v hoteli Double Tree By Hilton v Košiciach.

Registrácia zadarmo

Akcia sa koná v Košiciach, 07.11.2015 od 10:00 hodine, v hoteli Double Tree By Hilton. Ponáhľaj sa!

buton-registracia

Notebooky Predator

  • Nové herné notebooky Predator sú osadené procesorom i7-6700HQ[1] z šiestej generácie Intel® Core™, grafikou NVIDIA® GeForce® GTX980, až 32 GB pamäte DDR4 a špičkovým 512GB[2] NVMe PCIe SSD
  • Killer DoubleShot™ Pro umožňuje súbežný chod ethernetového a bezdrôtového pripojenia pre skutočne nekompromisný vysokorýchlostný útok
  • Unikátna konštrukcia s tromi ventilátormi Predator FrostCore efektívne odvádza teplo a stará sa o chladný a tichý chod notebooku
  • Nové notebooky sú vybavené i herným ovládacím panelom Acer PredatorSense, ktorý hráčom umožňuje prispôsobiť si podsvietenie klávesnice a herné funkcie pomocou programovateľných kláves
  • Predator SoundPound prináša kombináciu špičkových zvukových funkcí s až štyrmi vstavanými reproduktormi a dvomi subwoofermi pre 12 wattov krištáľovo čistého zvuku a bohaté basy

Herné stroje Predator sú určené pre tých, ktorí vyžadujú skutočne vysoký výkon, kombinujú výkonné procesory Intel® Core™ 6. generácie  s vysoko výkonnými grafikami NVIDIA® GeForce®, rýchle pamäte DDR4, PCIe SSD, pokročilé chladenie a špičkový zvuk. Notebooky Predator vynikajú i svojim čiernym telom s červenými akcentami, geometrickými líniami a jemnou textúrou pre jednoduché uchopenie a sú pripravené riešiť akúkoľvek výzvu.

Zrýchlenie na plný plyn

Aby poskytli extrémny výkon, sú všetky modely osadené procesorem Intel Core i7-6700HQ, vybrané modely potom grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX980, až 32 GB pamäte DDR4 a rýchlym špičkovým 512GB NVMe PCIe SSD2, ktoré dokáže preniesť 10 GB film za 4 sekundy. Nechýba ani port USB 3.1 typ C s podporou ultrarýchleho prenosu súborou, filmov, hudby a fotografií mezi notebookem a externými úložiskami.

Aby predišli oneskoreniam a zmeškaným príležitostiam v hrách, sú notebooky Acer Predator vybavené sieťovou kartou Killer Doubleshot Pro, ktorá umožňuje spoločnú prácu ethernetového a bezdrôtového pripojenia pre nekompromisný vysokorýchlostný útok. Správca Killer Network Manager stanovuje atribúty každého odkazu a rozhoduje, ktoré aplikácie by mali bežať na ktorom pripojení.

Notebooky Predator 15 zahŕňajú 15,6″ modely s Full HD alebo 4K (3 840 × 2 160 px) Ultra HD panelmi. Notebooky Predator 17 sú vybavené 17,3″ Full HD displejmi. Oba rady podporujú až tri displeje vrátane jedného monitora s technológiou NVIDIA G-SYNC™ pre nekompromisný maximálne realistický herný zážitok.

Konštrukcia s tromi ventilátormi udržiava notebook studený

acer-predator

Technológia Predator FrostCore slúži pre extrémnych hráčov, ktorí potrebujú, aby sa ich stroj pri záťaži menej zahrieval – umožňuje im ďalšie zvýšenie výkonu notebooku podľa potreby. Pozostáva z vymeniteľného modulu s ventilátorom Cooler Master® (exkluzívne len u Acer), ktorý môže byť vložený do šachty notebooku miesto optickej mechaniky pre ďalšie zníženie teplôt procesora a grafickej karty pri intenzívnom hraní.

Systém ochrany proti prachu Predator DustDefender od Aceru využíva dva vysokorýchlostné ventilátory s možnosťou spätného chodu pre odstránenie nahromadeného prachu, lepší odvod tepla a minimalizáciu hluku. Lopatky ventilátora používajú dômyselný mechanizmus pohybu pri extrémne vysokých rýchlostiach, aby výrazne zlepšili prúdenie vzduchu okolo vysoko výkonných komponentov. Tým, že odstráni prach a udržiava chladné teploty, zaisťuje Predator DustDefender konzistentný výkon, zvyšuje pohodlie používateľa a predlžuje životnosť notebooku.

A konečne aplikácia CoolBoost umožňuje vlastnú úpravu rýchlosti otáčania ventilátora. Režim Turbo poskytuje maximálne otáčky ventilátora, a tým i maximálny výkon chladenia, čo sa pri náročnom hraní hodí pre získanie výkonu naviac.

Herný ovládací panel PredatorSense

Nové notebooky sú taktiež vybavené herným ovládacím panelom PredatorSense, ktorý umožňuje vlastné nastavenie a riadenie herných funkcií vrátane programovateľných makro kláves až pre 15 skratiek v hrách a nastavení osvetlenia ovládacích prvkov. Podsvietenie klávesnice Predator ProZone je rozdelené do štyroch svetelných zón, ktoré môžu byť rozsvietené alebo sa môžu smaviť i jednotlivo a patrím im jedno programovateľné tlačítko. Okrem toho majú používatelia k dispozícii i jedno vyhradené fyzické tlačítko umožňujúce rýchle vypnutie tak kláves Windows, tak polohovacieho zariadenia, aby sa zabránilo ich náhodnému stlačeniu počas hrania.

Predator SoundPound

Acer povznáša zábavu na novú úroveň vďaka SoundPound – kombinácii špičkových zvukových funkcií. Modely Predator 17 sa môžu pochváliť kombináciou SoundPound 4.2, ktorá zahŕňa štvoricu zabudovaných reproduktorov a dva subwoofery s celkovým zvukovým výkonom 12 W, zatiaľ čo  sú notebooky Predator 15 vybavené kombináciou SoundPound 2.1, ktorej súčasťou sú dva reproduktory a jeden subwoofer pre 6 W zvukového výkonu. Okrem toho nechýba ani vylepšenie Dolby® Audio™, ktoré zvyšuje celkovú kvalitu zvuku, zatiaľ čé oba rady notebookov Predator podporujú slúchadlá so štúdiovou kvalitou a impedanciou až 600 Ω.

 

[1] Špecifikácie sa môžu lišiť v závislosti na konkrétnom modeli.

[2] Skutočne dostupná kapacita sa líši: (MB = 1 milión bajtov; GB = 1 miliarda bajtov).

30.10.2015

+