MojWindows

Spoločnosť Microsoft do najnovšej verzie Windows Maps vložila zaujímavú funkciu, ktorá vám pomôže pri rýchlom nájdení auta. Ak totiž idete do veľkého nákupného centra a zaparkujete svoje auto v podzemnej, či nadzemnej garáži, môže sa stať, že zabudnete na akom mieste ste parkovali.

Windows Maps vám s týmto pomôžu jednoducho. Dovolia vám totiž uložiť si presnú polohu vozidla, a tak pri návrate do garáže budete presne vedieť, kde sa nachádza. K polohe auta taktiež môžete pridať aj komentáre, či dokonca fotografiu, pre rýchlejšie nájdenie. Túto vlastnosť si určite obľúbi množstvo používateľov, pretože ľudia neraz musia jazdiť so svojimi autami na neznáme miesta a určite by im veľmi pomohlo presné zaznačenie svojho vozidla na mape.

V novej aktualizácii pribudli aj ďalšie vylepšenia ako brány a terminály na letisku, uloženie miesta pre prípad, že mapy nevedia nájsť vašu PC polohu, či oprava chýb a zlepšenie spoľahlivosti. Pokiaľ teda máte záujem o novú aktualizáciu neváhajte a stiahnite si ju z obchodu s aplikáciami už teraz pomocou nášho odkazu nižšie.

Zdroj: windowscentral

28.10.2015

+