MojWindows

Virtuálne uložiská v podobe cloudov sú na svete čím ďalej, tým populárnejšie. Samozrejme majú jednu nevýhodu voči fyzickým pamäťovým médiám. Bežia na serveroch, čo je vo väčšine prípadov dobrá vec, pretože môžete pristupovať k svojím dátam kdekoľvek na svete bez prenosného pevného disku.

Avšak pokiaľ sa deje niečo so servermi, na ktorých beží napr. OneDrive cloud, používateľov čaká nepríjemné prekvapenie v podobe chybnej hlášky pri prihlasovaní sa pomocou svojho účtu. Včera totiž presne takáto situácia nastala na spomínanom OneDrive cloude. Používatelia neustále dostávali chybné hlášky pri prihlasovaní sa do svojho úložiska. Hláška vyzerala nasledovne.

onedrive-errorNebolo jasné, či sa to naozaj deje na celom svete, no bolo to vo veľkom rozsahu. Problém však netrval dlho, pretože Microsoft pohotovo zareagoval a postupne začal situáciu riešiť. S postupom času sa používatelia znovu mohli prihlásiť na svoj cloud a kríza bola zažehnaná. Microsoft sa na sociálnej sieti k danej situácií vyjadril nasledovne:

Dnes ráno mali ľudia problém pripojiť sa k svojim OneDrive úložiskám. Problém už však bol vyriešený. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti.

V tomto momente by už mal OneDrive bežať ako hodinky. Dúfame, že v budúcnosti sa Microsoft podobných nepríjemností vyvaruje.

Zdroj: neowin

22.10.2015

+