MojWindows

Spoločnosť Lenovo ohlásila príchod svojho najnovšieho all-in-one počítača s 27 palcovým displejom s názvom Yoga Home 900. Tento model je pokračovaním snahy Lenova vytvoriť zariadenia s veľkými obrazovkami, ktoré môžeme rýchlo pretransformovať na table-top PC. V preklade to znamená urobiť z veľkého all-in-one počítača obrovský tablet. V podstate si to môžeme predstaviť ako prerastený Surface Pro tablet.

Lenovo Yoga Home 900

V prvom rade nás asi budú zaujímať špecifikácie obrazovky. Ide o  27 palcový Full HD LED panel, ktorý dokáže naraz odkomunikovať až 10 dotykov. Hnacím motorom tohto zariadenia sú procesory Intel Broadwell typu i5 alebo i7 a o kvalitný grafický výstup sa stará čip NVIDIA GeForce 940M s 2 GB vlastnej pamäte. Operačná pamäť RAM je pre toto zariadenie dostupná až do veľkosti 8 GB a interné uložisko dosahuje veľkosť až 1 TB. Výdrž batérie na jedno nabitie je taktiež obstojný, ak berieme do úvahy veľkosť displeja. Dosahuje totiž 3 hodiny na jedno nabitie, čo bohate stačí, pretože také veľké zariadenie si so sebou na cesty určite nikto brať nebude.

Lenovo Yoga Home 900

Vo výbave sa taktiež nachádza trojica USB 3.0 portov spolu s HDMI portom a 3.5 mm jackom pre slúchadlá a mikrofón. Nezabúdajme aj na univerzálny operačný systém Windows 10, ktorý vďaka svojej optimalizácií na všetky druhy zariadení bude určite veľmi dobrým prínosom. Veľká výhoda Yogy Home 900 je jednoduché prenášanie po domácnosti a prispôsobenie sklonu obrazovky pomocou stojanu na zadnej strane. Lenovo Yoga Home 900 bude na trhu dostupný koncom októbra tohto roka za cenu začínajúcu na hladine 1 499 $.

Lenovo Yoga Home 900

Zdroj: cnet via windowscentral

20.10.2015

+