MojWindows

Microsoft už zverejnil herné tituly pre konzoly Xbox 360 a Xbox One, ktoré si hráči budú môcť bezplatne stiahnuť v rámci októbrovej ponuky programu Games with Gold.  Tento raz je dokopy pripravená trojica hier a musím povedať, že sa máme na čo tešiť.

 

maxresdefault

Valiant Hearts: The Great War hráčov zavedie do obdobia prvej svetovej vojny, v ktorom sa odohráva dojemný príbeh zameraný na prepletené osudy štyroch rôznych ľudí. Hráči tak postupne budú v 2D komiksovom svete zničenom vojnou za každého z dostupných hrdinov riešiť logické hádanky, ale prechádzať aj akčné sekvencie hry. Hra Valiant Hearts: The Great War bude pre majiteľov konzoly Xbox One s platným Xbox Live Gold účtom dostupná na stiahnutie počas celého októbra.

 

417581588

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes je prológom k Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a odohráva sa rok po udalostiach z Metal Gear Solid: Peace Walker. V hre preberáte kontrolu nad legendárnym vojakom menom Snake a vašou úlohou je infiltrovať Camp Omega, kde sú držaní rukojemníci, ktorí vedia kľúčové informácie týkajúce sa Snakea a jeho tajnej súkromnej vojenskej organizácie. Snake a jeho spojenec Kaz Miller teda musia urobiť všetko pre to, aby nedošlo k jej odhaleniu. Ground Zeroes rozpráva príbeh o vyslobodení a následnom konflikte, ktorý viedol až k začiatkom The Phantom Pain. Hra priaznivcom stealth akcie prináša niekoľko hodín akcie, a to všetko v parádnej grafike. Hra Metal Gear Solid V: Ground Zeroes bude pre majiteľov konzoly Xbox 360 s platným Xbox Live Gold účtom dostupná na stiahnutie od 1. až do 15. októbra.

the-walking-dead

The Walking Dead: The Complete First Season je hra, ktorá sa odohráva v rovnakom  fiktívnom svete ako jej komiksová predloha. Hráč tak sleduje udalosti po prepuknutí zombie apokalypsy. Hlavnou postavou je za vraždu obvinený profesor Lee Everett, ktorý sa snaží ochrániť mladé dievča Clementine. Prvá séria desivej a nervy drásajúcej zombie adventúry The Walking Dead bude pre majiteľov konzoly Xbox 360 s platným Xbox Live Gold účtom dostupná na stiahnutie od 16. až do 31. októbra. Majitelia konzoly Xbox One budú mať k stiahnutiu hry prístup podstatne dlhšie, a to až do 15. novembra.

Viac podrobností o programe Games tith Gold, ako aj o aktuálnych tituloch nájdete na oficiálnej stránke.

 

Zdroj : tlačová správa

25.09.2015

+