MojWindows

Spoločnosť HP údajne chystá výrobu vlastného štýlového tabletu, ktorý vraj zdedí mnohé vlastnosti po už existujúcom zariadení Microsoft Surface Pro 3.  Informácie o produkte sa objavili na švajčiarskej stránke HP, z ktorej boli okamžite aj stiahnuté, no neustále sa zobrazujú v Google Cache.

Podľa informácií zobrazených na stránke by malo byť zariadenie vyrobené z hliníka a malo by mať vstavaný kovový stojan na zadnej strane. Čo sa týka ďalších špecifikácií, tablet bude disponovať 12 palcovým Full HD displejom a najnovšími čipmi Intel „Skylake“ m5 alebo m7. Operačná pamäť RAM sa bude pohybovať od 4 do 8 GB kapacity a interné uložisko sa bude pohybovať v rozmedzí 128 až 256 GB. Zariadenie bude taktiež obsahovať dvojicu kamier. Zadná bude disponovať 8 Mpx rozlíšením a predná o trošku menším 5 Mpx rozlíšením. Dopĺňať ich bude dvojica portov USB typu C.

Spoločnosť HP však zatiaľ oficiálne Spectre x2 12 neohlásila takže špecifikácie môžu byť vo finále obmenené. Každopádne orientačná cena tohto tabletu s odnímateľnou klávesnicou sa bude pohybovať zhruba v cenovej hladine 1550 €.

Zdroj: windowscentral

29.09.2015

+