MojWindows

Spoločnosť Microsoft dnes predstavila Xbox One Elite Bundle pre skutočne našlapaný herný zážitok. Balenie obsahuje novú verziu konzoly Xbox One, ktorá je vybavená hybridným SSD diskom s kapacitou 1 TB. Na SDD diskovom oddiele sa majú ukladať často používané systémové súbory a vďaka tomu sa má optimalizovať a zlepšiť výkon konzoly. V praxi by si to mali majitelia nového modelu konzoly Xbox One všimnúť na jej rýchlom zapínaní a preberaní zo šetriaceho režimu, oproti modelu s klasickým diskom by zlepšenie malo dosahovať približne 20%.

Elite Bundle_Groupshot_RGB

Okrem iného balenie  Xbox One Elite Bundle obsahuje bezdrôtový ovládač Xbox One Elite Controller navrhnutý špeciálne pre tých najnáročnejších hráčov. Tento ovládač bol predstavený na tohtoročnej konferencii E3 a do predaja by sa mal dostať v októbri. Microsoft sa pri jeho vývoji  zameral na ergonómiu, ktorá je skutočne výborná a široko prispôsobiteľná vďaka vymeniteľným palcovým, či smerovým prvkom. Bezdrôtový ovládač Xbox Elite navyše obsahuje štyri zásuvky pre vymeniteľné lopatkové pákové ovládače. Tie poskytujú lepšie ovládanie prstami, vďaka čomu hráči môžu dosiahnuť efektívnejšie ovládanie. K ovládaču je dodávaná aj aplikácia, v ktorej je možné nastaviť minimálne a maximálne hodnoty spúští, citlivosti palcových pákových ovládačov, priradenia tlačidiel a množstvo ďalších vecí. V balení je dodávané aj šikovné púzdro na jeho prenášanie, ktoré rozhodne poteší. Čo však záujemcov o jeho kúpu nepoteší je jeho cena, za jeden takýto ovládač totiž zaplatia 150 dolárov. Balenie Xbox One Elite Bundle, v ktorom je ovládač zahrnutý, sa bude predávať za cenu 499 dolárov a dostupný má byť v priebehu novembra.

Xbox_Elite_Controller_620

Okrem balenia Xbox One Elite Bundle Microsoft predstavil aj špeciálnu edíciu bezdrôtového ovládača pre konzolu Xbox One. Ten nesie názov Lunar White a okrem všetkých funkcií, ktoré poskytuje štandardný ovládač, prináša pekné zlato-biele farebné prevedenie a vďaka vylepšenej textúre rukovätí lepšie ovládanie a väčší komfort pri používaní. Dostupný bude približne od polovice septembra za odporúčanú cenu 64,99 dolárov.

xbox-one-lunar-white-controller

Pre viac informácií navštívte oficiálne stránky konzoly Xbox One.

 

Zdroj: tlačová správa

31.08.2015

+