MojWindows

Spoločnosť Lenovo uviedla na trh dve nové verzie svojich vlajkových aplikácií – Lenovo Companion a Lenovo Settings. Obe tieto aplikácie vyvinuté spoločnosťou Lenovo budú štandardné pre Lenovo počítače s predinštalovaným operačným systémom Windows 10.

Lenovo Settings

Aplikácia Lenovo Settings 3.0 predstavuje akýsi centrálny ovládač, ktorý na jednom mieste spája všetky najpoužívanejšie funkcie hardvéru, vďaka čomu užívatelia jednoducho upravia a zmenia to, ako sa ich počítač alebo tablet správa. Medzi svojimi najnovšími funkciami aplikácia Settings ponúka jedinečnú časť “Smart Settings”, ktorá využíva zabudované senzory zariadenia, ktoré sú schopné predpovedať, upraviť a zmeniť nastavenia zariadenia, aby užívateľovi čo najlepšie vyhovovali – a to automaticky. Aplikácia Settings taktiež prináša robustnú sekciu “Power”, ktorá ponúka jedinečnú možnosť prispôsobenia režimov, ako napr. “Battery Stretch Mode” a “Charge Mode”, s ktorými užívatelia môžu využiť „supernabíjanie“ a ovládať dobíjanie svojej batérie.

Lenovo settings

Lenovo Companion

Lenovo Companion 3.0 predstavuje nové elegantné rozhranie a robustný nástroj optimalizácie. S novou optimalizovanou funkciou počítače fungujú pri najvyššom výkone: dá sa spustiť kedykoľvek a urobiť  celkovú kontrolu a nahlásiť konkrétne kroky, ktoré môžu uvoľniť miesto a zrýchliť zariadenie užívateľa. Aplikácia Companion následne vykoná kroky, ktoré má užívateľ úplne pod svojou kontrolou. Companion tiež poskytuje exkluzívny Lenovo obsah, ktorý užívateľom pomôže vyťažiť z ich počítačov čo najviac. Odborníci spoločnosti Lenovo píšu články typu „ako na to“, prinášajú tipy a triky ako aj ďalšie novinky, aby užívatelia mali tie najnovšie informácie o svojich počítačoch. Aplikácia tiež užívateľom prináša personalizovaný prístup k aktualizáciám zariadenia, informáciám o záruke, vedomostnú základňu, užívateľské príručky, diskusné fóra a aj voliteľné príslušenstvo, ktoré ich konkrétne zariadenie dopĺňajú.

Lenovo companion

“V dnešnom digitálnom svete užívatelia chcú prispôsobený, personalizovaný zážitok, “ uviedol Mark Cohen, viceprezident spoločnosti Ecosystems and Cloud Services. „S novými Lenovo nástrojmi Companion 3.0 a Settings 3.0 majú možnosť dostať za svoje peniaze čo najviac, vrátane prístupu k informáciám o ich počítači, môžu si ho prispôsobiť podľa svojich osobných preferencií a udržiavať ho v tej najlepšej kondícii po celú dobu životného cyklu zariadenia.”

Aplikácie Lenovo Companion a Lenovo Settings sú dostupné na stiahnutie v obchode Microsoft store. Pre viac informácií navštívte oficiálnu stránku aplikácií Lenovo.

Zdroj: tlačová správa

04.08.2015

+