MojWindows

Vývojári hier Game Troopers budúci týždeň prinesú do Windows Obchodu ďalšiu skvelú hru. Ide o prieskumnú adventúru Abyss, v ktorej hráč ovláda biomechanického robota Nep2no. Robot bol vytvorený na prieskum oceánov za účelom získania zdroja energie nazvaného „Gaia“. Ide o fantastickú prerábku konzolovej klasiky tentoraz len pre Windows.

Navigujte smelého robota Nep2no cez podmorské jaskyne a nebezpečné oceánske priehlbiny. Odhaľte tajné priechody, preskúmajte zakázané hlbiny, objavte zvyšky stratených civilizácii opantaných temnotou, ale hlavne pozbierajte všetku „Gaiu“. Popri snahe o záchranu ľudstva sa budete musieť vyhýbať nástrahám v podobe mín, padajúcich skál, ostrých vrtuliek a mnohých ďalších prekvapení.

Robot Nep2no si osvetľuje priestor okolo seba pomocou malého svetielka počas toho, ako ho navigujete dvadsiatimi náročnými úrovňami podmorského neznáma. V hre môžete zbierať rôzne ocenenia a súťažiť proti svojim priateľom v tabuľke celkového hodnotenia. Hra bude cez Windows Obchod dostupná v priebehu budúceho týždňa za cenu 2.99 dolárov, pričom bude podporovať aj zariadenia s 512 MB RAM.

24.07.2015

+