MojWindows

Aký malý je najnovší  128 GB Flash disk od spoločnosti SanDisk? Povedzme to tak, pomýlili by ste si ho s USB konektorom, ktorý má na konci plastový uzáver. Je teda otázne za akú dlhú dobu sa používateľovi takéhoto malého disku podarí stratiť pojem o tom, kde sa práve Flash nachádza.

san_disk_extreme_type_c

Odhliadnúc od toho ako toto uložisko vyzerá, dokáže uložiť 16 hodín Full HD videa a jeho prenosová rýchlosť je viac ako 130 MB/s. Každému by teda prišlo na um prenášať svoje dáta z počítača na počítač pomocou tohto Flash disku. SanDisk však tvrdí, že sa oveľa viac hodí na pripojenie k počítaču na dočasné zväčšenie aktuálneho uložiska zariadenia. 128 GB Ultra Fit je dostupný už teraz k zakúpeniu za cenu 119.99 $.

Popri tomto veľmi malom disku, SanDisk ohlásil príchod prenosného Flash disku, ktorý je zhodou okolností doteraz najväčším Flash diskom aký kedy SanDisk vyrobil. Ide o 256 GB USB 3.0 Flash disk a novým zaradením USB Type-C, ktoré zaručí oveľa väčšiu prenosovú rýchlosť. Tento Flash disk je cenovo ohodnotený na 199.99 $.

Zdroj: theverge

01.06.2015

+