MojWindows

Wireless Touch Keyboard K400 Plus je nástupcom úspešného modelu Logitech K400. Výrobca uvádza, že ide o produkt primárne určený pre používanie v obývačkách pred televíznou obrazovkou.

„Obývačka je miestom, kam prichádzame odpočívať, zabávať sa a zdieľať spoločnosť s priateľmi a rodinou,“ povedala Charlotte Johs, globálna viceprezidentka divízie počítačových periférií spoločnosti Logitech. „Vďaka bezdrôtovej klávesnici Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus ľahko prepojíte svoj počítač s televízorom a môžete jednoducho vyhľadávať na Internete čokoľvek vás bude zaujímať.“

wireless-touch-kbd-k400-enviro-3_72_dpi

Vďaka tomu, že klávesnica je kompatibilná so systémami Windows 7, 8 a 10, Android 5.0 a dokonca so systémom Google Chrome, existuje široká škála zariadení ku ktorým ju môžete pripojiť. Spoľahlivý bezdrôtový dosah až 10 metrov v kombinácii s rozložením kláves, ktoré predpokladá využitie pre ovládanie multimédií a s integrovaným touchpadom umožňujú ľahké streamovanie filmov, televíznych relácii, hudby a inej zábavy z počítačov na televíznu obrazovku a to priamo z pohodlia vašej pohovky. Tlačidlá s klávesovými skratkami vám umožňujú jednoduchý prístup k ovládaniu hlasitosti a navigáciu v ponukách menu. Intuitívne tlačidlá so šípkami vám zasa pomôžu rýchlo nájsť cestu k akémukoľvek digitálnemu obsahu. Konektivita je zabezpečená pomocou miniatúrneho bezdrôtového prijímača Unifying, ktorý sa pripája do portu USB. Hmotnosť klávesnice aj s batériami, ktoré ju vydržia napájať až 18 mesiacov je 390 gramov.

Očakáva sa, že bezdrôtová klávesnica Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus bude k dispozícii v júni v Spojených štátoch a celosvetovo v júli za odporúčanú maloobchodnú cenu 44.99 €.

Zdroj: tlačová správa

11.06.2015

+