MojWindows

Ste milovníkmi rýchlych a silných áut? Ak ste si odpovedali kladne, tak hra Demolition Derby: Crash Racing nebude pre vás to pravé orechové, totiž tu sa stretnete len so starými „šunkami“, ktoré v priebehu niekoľkých minút rozmlátite na márne kúsky.  Ako už z názvu hry možno vydedukovať, nejedná sa o klasické preteky automobilov, ktorých nájdeme v obchode neúrekom, ale o poriadny „masaker“, ktorý sa odohráva v uzavretej aréne, z ktorej niet úniku.

Po spustení samotnej hry sa vám zobrazí úvodná obrazovka, na ktorej budete mať viacero možností od „vstupu“ do garáže, kde budete môcť vytuniť svojho „tátoša“, čím výrazne zvýšite svoje šance na  prežitie v aréne, až po samotné vstúpenie do arén, kde prebiehajú jednotlivé súťaže.

demolition_prostredie

Ešte predtým, ako začnete vylepšovať svoje auto, tak vás musím upozorniť na to, aby ste nezabúdali, že máte obmedzený rozpočet a hlavne nemiňte ho celý hneď na začiatku, lebo by ste si potom moc v aréne nezajazdili. Totiž pred každou súťažou je nutné zložiť štartovné, ktoré sa síce nepohybuje vo veľkých čiastkach, ale v prípade ak by ste na ňho nemali, tak by ste si museli dokúpiť kredity. Ale nemusíte sa báť, že by ste potrebovali do hry investovať nejaké tie eurá na zakúpenie kreditov, tie ľahko a hlavne v dostatočnom množstve získate v rámci jednotlivých súťaží.

Hra ponúka celkovo 8 rôznych arén, v rámci ktorých je dostupných zhruba 20 rôznych súťaží. Tieto jednotlivé súťaže sa od seba mierne odlišujú, raz sú to preteky na okruchoch a druhý krát sa jedná o klasický mód demolition derby.

demolition_prostredie_2

Po grafickej stránke hre nie je skutočne čo vytknúť. Ponúka prepracovanú grafiku, v ktorej sú zachytené napríklad deformácie vášho vozidla, či dokonca pri veľkoplošných obrazovkách umiestnených vedľa publika uvidíte nie len vaše aktuálne umiestnenie, ale aj „živý“ prenos zo závodu. Najviac som sa bál ale ovládanie, ktoré pri tomto type hier, je väčšinou prostredníctvom senzorov, ktoré ja moc osobne neobľubujem. Ale nebolo tomu tak, vaše vozidlo ovládate pomocou virtuálnych klávesov, ktoré sú umiestnené na displeji telefónu (viď obrázok nižšie), ktoré reagujú skutočne svižne a bez väčších zaváhaní.

demolition_prostredie_3

 Hra je dostupná v obchode zadarmo a stiahnuť si ju môžete na odkaze nižšie.

22.06.2015

+