MojWindows

Nové portfólio zariadení Inspiron, ktoré spoločnosť Dell predstavila na konferencii Computex 2015 zahŕňa celú sériu notebookov v rôznych konfiguráciách a farebných prevedeniach. Inspirony sú vďaka svojej cenovej dostupnosti vhodným zariadením pre študentov a zákazníkov, ktorí hľadajú lacný ale pritom kvalitne spracovaný notebook.

„Na to, aby ste sa zabávali, boli produktívni, pozerali filmy, surfovali po internete alebo si telefonovali s kamarátmi za oceánom, potrebujete počítač, ktorý je najmä dobre odladený a kvalitne spracovaný. Znamená to, že ho môžete používať niekoľko rokov a môžete sa spoľahnúť, že bude fungovať tak ako má, vždy, keď ho zapnete. A presne o tom sú nové Inspirony,“ povedal Petr Zajíček, Client Solution Marketing Manager Dell.

Na výber sú notebooky osadené piatou generáciou procesorov Intel Core i5 a i7, displejom s 15 alebo 17-palcovou uhlopriečkou, ktorá teda poskytuje HD alebo Full HD 1080p rozlíšenie. Všetky modely radu Inspiron 5000 majú 8GB operačnej pamäte, 1TB disk a grafickú kartu Intel HD Graphics 5500. Vyhotovenie klávesnice zabezpečuje pohodlné ovládanie aj po niekoľkých hodinách písania. Notebooky budú dostupné vo viacerých farebných prevedenia – matná strieborná, červená, modrá a čierna.

Notebooky Inspiron 5000 budú na Slovensku v predaji od júla 2015

Zdroj: tlačová sprava

10.06.2015

+