MojWindows

Počítače s integrovanou technológiou Intel RealSense sa v dnešnej dobe stále veľmi ťažko hľadajú. Pomoc je však na ceste v podobe zariadenia ASUS all-in-one, ktorý disponuje 3D kamerou a ultra-rýchlym portom USB 3.1.

Ide o 23.8-palcový model Zen AiO (Z240IC), ktorý na trh prichádza aj s menším súrodencom v podobe 21.5-palcového modelu Z220IC, ktorý však už nemá zabudovanú spomínanú 3D kameru. ASUS Zen AiO má v podstate tú istú konštrukciu ako Apple iMac. Ide teda o alumíniovú konštrukciu so 6 mm hrubými hranami.

Ak sa pozrieme na hardvérové špecifikácie, Zen AiO je na tom nasledovne. Poháňa ho najnovšia generácia štvorjadrových Intel Core i7 čipov, ku ktorým sa grafická karta NVIDIA GeForce GTX 960M so 4 GB vlastnej pamäte a 32 GB operačná pamäť RAM uzatvára kruh. Tu však dobré správy nekončia. ASUS Zen AiO nielen že používa najnovší USB 3.1 2. generácie, ale taktiež USB Type C.

Momentálne nie je dostupný ani dátum uvedenia tohto zariadenia na trh, ani cena, za ktorú si ho budú môcť záujemcovia zakúpiť.

Zdroj: engadget

01.06.2015

+