MojWindows

Spoločnosť AVG prináša používateľom aktualizáciu produktov zlepšujúcich výkon v systémoch Windows, Mac OS a Android. Nová verzia  AVG PC TuneUp 2015 totiž pomáha používateľom s vyčistením, zrýchlením a predĺžením výdrže batérií v ich zariadeniach.

Testy AVG dokonca preukázali až o 20.7 % zvýšenie priemernej rýchlosti Windows notebooku za prítomnosti programu AVG PC TuneUp. Okrem iného totiž bola na zariadení spustená aj najnovšia hra Grand Theft Auto V a pomocou zdokonaleného čistiaceho enginu sa podarilo na hernom PC uvoľniť celých 8GB miesta vyčistením nepotrebných súborov, ktoré generuje služba Steam. V skratke tento nástroj služi na čistenie nepotrebných súborov, ktoré vznikajú pri inštalácií rôznych programov alebo ich vytvára už samotná aplikácia ako napr. Steam. Ďalej efektívnejšie čistí internetový prehliadač Google Chrome a najlepšie na tom je, že všetkých 39 funkcií, ktoré AVG PC TuneUp ponúka je kompletne kompatibilných s operačným systémom Windows 10, ktorý sa má dostať na trh už toto leto.

Okrem čistenia nepotrebných súborov a zrýchľovania chodu systému, TuneUp predlžuje životnosť batérie a pokiaľ je tento nástroj to, čo vaše zariadenie potrebuje, stiahnite si ho pomocou tohto odkazu už teraz.

Zdroj: Tlačová správa

07.05.2015

+