MojWindows

Spoločnosť ASUS predstavila prvý zakrivený monitor s technológiou NVIDIA G-SYNC na svete. Ide o 34 palcový QHD (3 440 × 1 440 px) displej s technológiou IPS, pomerom strán 21:9 (ultrawide) a 178 stupňovými pozorovacími uhlami za účelom znásobenia herného zážitku. Technológia NVIDIA G-SYNC sa zase zabraňuje trhaniu a deformácii obrazu. Zvuk vychádza z dvoch 7W reproduktorov, ktoré poskytujú DTS zvuk.

acer2

Používateľa skutočne ohúri dizajn samotného monitoru, pretože disponuje bezrámovým vyhotovením, čo mu dodáva akýsi futuristický vzhľad. Pri navrhovaní zariadenia sa myslelo aj na ergonómiu, pretože monitor je možné nakloniť v rozmedzí od -5 do 35 stupňov a taktiež sa dá vertikálne nastaviť v rozsahu až 130 mm. Monitor je taktiež vybavený pokročilými technológiami, ktoré majú zaručiť maximálny herný zážitok:

acer3

  • Technológia Flicker-less pomáha eliminovať blikanie obrazovky a filtruje modré svetlo, ktoré pri dlhodobom pôsobení môže poškodiť zrak
  • Technológia Low Dimming umožňuje prispôsobiť obraz so zlými svetelnými podmienkami pomocou zníženia jasu na 15 % oproti 30 % u iných monitorov
  • Technológia ComfyView znišuje odlesk, ktorý spôsobujú externé zdroje svetla
  • ZeroFrame je bezrámový dizajn, ktorý je ideálny pri spájaní viacerých monitorov vedľa seba

Monitor XR341CKA je taktiež vybavený sériou portov DisplayPort, HDMI a USB 3.0 hub. Zariadenie bude na trhu dostupné od júna za cenu začínajúcu na hladine 1259 €.

Zdroj: Tlačová správa

07.05.2015

+