MojWindows

Spoločnosť Acer uviedla na trh plnohodnotný rad notebookov Aspire V 15, ktoré sa môžu pochváliť horným hliníkovým krytom, ktorý je opracovaný pomocou pokročilej nano technológie. Vizuálny dojem z notebookov je teda veľmi podobný ako pri Acer Aspire V Nitro.

Hnacím motorom týchto zariadení sú čipy Intel Core piatej generácie, ktorým sekunduje grafická karta NVIDIA GeForce 940M. Veľkým pozitívom je aj 16 GB kapacita operačnej pamäte RAM a interné uložisko o veľkosti 2 TB. Aspire V 15 notebooky sú teda veľmi dobre vybavené a potešia akéhokoľvek herného nadšenca, či ľudí, ktorí pracujú s grafickým obsahom. Zákazník sa taktiež pri kúpe týchto modelov môže rozhodnúť pre osadenie 1 TB hybridného SSHD uložiska, s ktorým bude mať pocit akoby vlastnil rýchly SSD disk. Tento hybrid totiž poskytuje rýchly prístup a čítanie dát z pamäte. Nesmieme zabudnúť ani na Full HD displej, ktorý sa stará o výstup a DVD-RW mechaniku, ktorá poslúži na inštaláciu rôznych programov alebo hier. V súčasnosti je prekvapujúca implementácia mechaniky, keďže všetky programy sa už dajú nainštalovať pomocou internetu v elektronickej podobe.

Cena týchto výkonných zariadení z radu Aspire V 15 sa bude pohybovať na hladine od 729 € a na trhu by sa mali objaviť už tento júl.

Zdroj: Tlačová správa

08.05.2015

+