MojWindows

Spoločnosť Acer spolu s mnohými ďalšími produktami, o ktorých nájdete podrobnosti na našom portáli, predstavila aj zariadenie, ktoré sa vlastnosťami podobá na známy notebook Lenovo Yoga. Ide o 11.6 palcový notebook s názvom Aspire R 11, ktorý sa v momente dokáže pretransformovať na plnohodnotný tablet vďaka preklápajúcemu displeju.

Aspire_R_11_3

Jeho povrch je opracovaný tak, aby pripomínal látku a spodná strana bola upravená lasérovou technológiou pre lepší úchop. Čo sa týka hardvérových špecifikácií, Aspire R 11 je poháňaný čipom Intel Pentium, ktorý má v sebe integrovanú grafickú kartu Intel HD Graphics a zostavu dopĺňa až 8 GB operačnej pamäte RAM. Interné uložisko taktiež v kapacite nezaostáva, pretože si zákazník môže zvoliť osadenie až 1 TB pevného disku. Nesmie chýbať HD predná kamera, čítačka pamäťových kariet, USB 3.0 a USB 2.0 porty. Nájdeme tu aj plnohodnotný HDMI port a kruh uzatvára už spomínaný 11.6 palcový HD displej, ktorý pokrýva odolné sklo Corning Gorilla Glass. Notebook taktiež poskytuje až 8 hodinovú výdrž batérie, čo z neho robí výborného spoločníka na cestách.

Aspire_R_11_1

Aspire R 11 ponúka 4 pracovné režímy – notebook, stan, tablet a stojan. Táto vlastnosť z neho robí veľmi flexibilné zariadenie, ktoré sa hodí ako práci, tak na cesty a aj v domácnosti. Zariadenie bude na trhu dostupné v júni za cenu začínajúcu na hladine 346 € a bude si ho možné zakúpiť v dvoch farebných vyhotoveniach – Sky Blue a Cloud White.

Zdroj: Tlačová správa

12.05.2015

+