MojWindows

Spoločnosť Microsoft na slovenský trh uviedla dvojicu slúchadiel v spolúpráci so spoločnosťou Coloud. Ide o slúchadlá s názvom Comfort a Hoop by Coloud. Obe sú určené pre náročnejších zákazníkov. Zaujímavosťou je, že Hoop slúchadlá riešia problém vypadávania pomocou nastaviteľnej slučky. Samozrejmosťou je implemantácia klipu, pomocou ktorého si kábel používateľ pripne na šaty a predíte tak jeho poskakovaniu pri aktivitách.

microsoft_hoop

Úprava hlasitosti je realizovateľná pomocou ľahko prístupných tlačidiel pripevnených na kábli. Slúchadlá disponujú reflexnými prvkami, takže sú ľahko rozoznateľne v svetle pouličných lámp a v reflektoroch áut. Toto môžeme vnímať ako užitočný bezpečnostný prvok. Produkt je taktiež odolný voči potu, prachu a nečistotám, takže sa ich čistenie rapídne zjednodušuje. Slúchadlá Comfort boli na druhej strane navrhnuté pre používateľov, ktorí obľubujú skôr tvar, ktorý im nezablokuje celé ucho. Ich dizajn je nápadne podobný slúchadlám z radu Lumia. Komunikácia sa uskutočňuje opäť pomocou vstavaných tlačidiel a mikrofónu, vďaka ktorým je možné telefonovať bez používania rúk.

microsoft_comfort

Slúchadlá Comfort sú na našom trhu dostupné v čiernom, bielom a oranžovom prevedení za cenu 8.90 € a Hoop by Coloud budú dostupné v nasledujúcich týždňoch za cenu 27.90 € v čiernom, oranžovom a zelenom farebnom prevedení.

Zdroj: Tlačová správa

23.04.2015

+