MojWindows

Spoločnosť Dell nám na tlačovej konferencii predstavila novinky, ktoré sme spoznali počas výstavy CES v Las Vegas. S niektorými z nich mieri aj na náš trh.

V prvom rade ide o ultratenký Dell XPS s 13″, ktorý hneď na prvý pohľad vyniká jednou vlastnosťou. Na pohľad by sme jeho počet palcov odhadli na 11, no po otvorení sa pred nami ukáže takmer bezrámová obrazovka, kde je dominantou displej. Ten tvorí až 13″ uhlopriečku. S týmto zariadením sa u nás streneme v dvoch verziách a jeho cena by mala začínať od niečo vyše 1000 eur.

DELL-novinky-6

Ďalšou zaujímavosťou bol aj Dell Latitude Rugged Extreme, ktorý je z delláckej odolnej rady a je stavaný do tých najnáročnejších podmienok. Zvládne vysoké teplotné rozdiely, ale problém mu nerobia ani prach a voda.

DELL-novinky-9

Nechýbal však ani tablet Dell Venue 8 7000, známy svojím vybavením technológiou Intel Real Sense, ktoré umožňuje fotografovať veci priestorovo. Na Slovensku sa však jeho predaj zatiaľ neplánuje.

Všetky ostatné informácie, ako aj rozhovor s generálnym riaditeľom Dell pre Slovensko a Rakúsko Pavlom Vargom sa dozviete z nášho videa.

FOTOGALÉRIA

10.02.2015

+