MojWindows

Anketa Windows Roka 2014, v ktorej vyberiete tie najlepšie zariadenia v niekoľkých kategóriách je v plnom prúde. Hlasovať môžete za notebooky, smartfóny a tablety, z ktorých vyberiete tie najlepšie z kategóriách Windows notebook, Windows smartfón alebo Windows tablet. Pripravená je aj špeciálna kategória Windows inovácia, kde na základe vášho hlasovania vyberieme zariadenie, ktoré v najväčšej miere zaujalo niečim novým a nevšedným. Dnes si predstavíme kategóriu Windows inovácia.

Ak sa zapojíte do hlasovania, môžete vyhrať niekoľko zaujímavých cien. Hrať sa bude o Windows smartfón Nokia Lumia 930, najnovšiu hernú konzolu XBOX One a kancelársky balík Microsoft Office 365 Home. Všetci, ktorí pozvú svojich známych a priateľov do ankety sa zaradia navyše do žrebovania o Nokiu Lumiu 630 a balík Microsoft Office 365 Personal. Stačí do ankety pozvať aspoň piatich ľudí.

hlasovať

 

vyhry-clanok

Microsoft Band

Microsoft Band je prvé zariadenie, ktoré spolupracuje so softvérom Microsoft Health, ktorý vám pomáha splniť vaše športové potreby. Dokáže merať srdcový tep, spálené kalórie alebo kvalitu spánku. Náramok však dokáže naviac zobrazovať náhľady emailov alebo pripomienky z kalendára.

f57ff49d-f3d3-48c2-a48f-525bef1ea5db

Microsoft Wireless Display Adapter

Microsoft Wireless Display Adapter (WDA) umožňuje bezdrôtový adaptér pre prenos a zrkadlenie obrazu z tabletu, smartfónu aj notebooku. Ide o univerzálne zariadenie, ktoré k prenosu používa technológiu WiFi Direct a štandard pre streamovanie videa Miracast. Obraz zo zariadenia môže prenášať bez obmedzení a na veľkej uhlopriečke televízora alebo monitora zrkadliť napríklad hry, videá, fotografie či prezentácie. Microsoft WDA adaptér je kompatibilný so všetkými zariadeniami s OS Windows 8.1 alebo aj Androidom 4.2.1 a vyšším.

microsoft wireless adapter

Nokia DT-903

Vďaka tenkému profilu, zaobleným hranám a svetelnému indikátoru je nabíjací zdroj DT-903 krásnym doplnkom vášho domova alebo kancelárie. Nabíjačku na bezdrôtové nabíjanie môžete využiť viacerými spôsobmi. Spárujte telefón Lumia s funkciou Bluetooth Low Energy s nabíjačkou DT-903 a keď bude úroveň nabitia batérie nízka, spod nabíjačky začne „pulzovať“ jemné svetlo. Vďaka jemnému pripomenutiu, keď vznikne potreba nabiť telefón, je bezdrôtové nabíjanie ešte pohodlnejším. To, čo sa deje vo vašom telefóne, viete aj bez toho, aby ste sa naň pozreli. Keď sa spáruje telefón Lumia s nabíjačkou DT-903, svetelná notifikácia nabíjačky signalizuje zmeškané hovory a správy.

Wireless-charging-plate-hero

Nokia HD-10

Použite prenosný NFC tag na zrkadlenie zobrazovania displeja telefónu z pohodlia stoličky, postele alebo z ľubovoľného miesta, ktoré je v dosahu. Televízor zobrazí presne to, čo sa odohráva vo vašom telefóne. Stačí sa telefónom dotknúť NFC tagu a čokoľvek robíte na telefóne sa v reálnom čase zobrazí na väčšom zobrazovacom paneli. Či si prehliadate video, nejakú aplikáciu, alebo PowerPoint prezentáciu, zrkadlenie zobrazovania z telefónu umožňuje vyniknúť mediálnemu obsahu. Adaptér na bezdrôtové zobrazovanie HD-10 je vytvorený pre telefón Lumia, ale funguje tiež s mnohými ďalšími zariadeniami. Zobrazovanie displeja môžete zdieľať s certifikovanými Wi-Fi Miracast™ telefónmi alebo tabletmi – ide o pohodlnejšie zdieľanie zobrazovania, dokonca nemusíte mať telefón Lumia.

HD_10

Nokia Treasure Tag

Pripnite si prívesok Nokia Treasure Tag k svojim dôležitým predmetom a zariadeniam a ozve sa upozornenie vždy, keď sa od nich vzdialite. Prívesok treasure tag funguje najlepšie so softvérom Lumia Black a preto spoločnosť Nokia doporučuje aktualizovať telefón Lumia a využiť tak naplno prívesky Nokia Treasure Tag. Pokiaľ zabudnete, kedy alebo kde ste si odložili svoje osobné veci, aplikácia Treasure Tag vám na mape ukáže, kde došlo k strate pripojenia Bluetooth.

Nokia-Treasure-Tag-WS-2

 

Špeciálny partner kategórie:

tatrabanka-inovacie

Partneri ankety

Súťaž Windows Roka 2014 vznikla aj za podpory týchto partnerov, ktorým ďakujeme za spoluprácu.

 

Snímka obrazovky 2014-12-16 o 11.52.51

14.01.2015

+