MojWindows

Spoločnosť LG pre herných fanúšikov prinesie novinku v podobe enormne veľkého 34 palcového zahnutého monitoru. Tento monitor podporuje funkciu AMD FreeSync, ktorá eliminuje škaredé trhanie obrazu a keďže monitor disponuje pomerom strán 21:9 hráč bude môcť vidieť detaily, ktoré monitory s pomerom strán 16:9 nevedia vykresliť.

LG2.0

LG v tomto odvetví nie je žíadny nováčik a od tohto zahnutého monitoru sľubuje bezkonkurenčné podanie farieb vďaka ultra širokému IPS displeju a schopnosť zobraziť až 99 percent farebného RGB  gamutu. Samozrejmosťou sú 178 stupňové pozorovacie uhly. LG taktiež ohlásilo príchod rovnej verzie tohto monitoru s názvom UM67. V podstate disponuje rovnakými parametrami ako zakrivená verzia. LG si však nemyslí, že tieto monitory by sa mali zameriavať len na hráčov. Vďaka schopnosti spojiť tieto monitory dohromady, môžu byť veľmi prospešné aj pre burzových maklérov, ktorí celý deň sledujú akcie na trhu.

Používateľ môže dohromady spojiť dokonca až 4 monitory naraz, čo už začína pôsobiť ako veľké kino plátno. Takáto vymoženosť sa môže hodiť nielen hráčom, ale aj grafikom, programátorom alebo webdizajnérom. Žial cena ani ďalšie podrobnosti zatiaľ nie sú známe, no pri oficiálnom predstavení týchto monitorov, ktoré sa bude konať o týždeň by už tieto informácie mal byť zverejnené.

Zdroj: theverge

03.01.2015

+