MojWindows

Spoločnosť Lenovo na Slovensku ukončila integráciu IBM serverovej divízie x86. Touto integráciou sa rozširujú možnosti spoločnosti hlavne do podnikovej sféry a služieb. Zabezpečí si tak rýchlejší rast a rozvoj. Táto skutočnosť stavia Lenovo do pozície neotrasiteľného lídra na trhu serverov. Country Sales Manager Lenovo Slovakia, Vladimír Varzaly povedal:

„Sme radi, že môžeme formálne privítať tím IBM x86, ktorý sa teraz stáva súčasťou Lenovo Slovakia. Našou prioritou je pre zákazníkov a partnerov zabezpečiť hladký prechod a zároveň však zrýchliť rast nášho serverového biznisu. Pre trh podnikových riešení máme veľké plány a naším cieľom je zopakovať úspech, ktorý sme zaznamenali v oblasti PC ”

IBM bude aj naďalej poskytovať zákaznícku podporu v mene spoločnosti Lenovo, takže zákazníci nepocítia žiadnu zmenu. Vďaka strategickému partnerstvu medzi týmito dvoma gigantami bude Lenovo aj naďalej predávať IBM produkty. Znamená to tiež, že Lenovo bude môcť tieto produkty teraz ponúkať v rámci väčších IT projektov a obsiahne tak väčšie množstvo zákazníkov s rôznymi potrebami, čo v konečnom dôsledku opäť znamená zvýšenie zisku.

Zdroj: Tlačová správa

03.01.2015

+