MojWindows

Zuno banka, ktorá ako jediná na Slovensku a v Českej republike nemá jedinú fyzickú pobočku, predstavila aplikáciu Zuno aj pre operačný systém Windows 8.1. Ponúka tie isté funkcie, ktoré využívajú používatelia na platformách Windows Phone, iOS a Android.

1

Medzi najdôležitejšie funkcie tejto aplikácie rozhodne sú finančný prehľad zostatkov v grafe za posledných 12 mesiacov, správa debetných a kreditných kariet prostredníctvom blokovania a nastavovania limitov, prehľad finančných transakcií, založenie účtu prostredníctvom odfotenia občianskeho preukazu alebo lokátor bankomatov fungujúci na princípe GPS a kamery v telefóne.

2

Len za rok 2014 stúpol počet používateľov aplikácie Zuno o 60 %, čo je enormný nárast. Od začiatku roka dokonca používatelia vykonali viac ako 250 000 transakcií vo výške 72 miliónov eur. Zuno banka sa rozhodla pre implementovanie aplikácie na Windows 8.1 práve preto, lebo chcela obsiahnuť všetky dostupné platformy a ako už vieme na operačných systémoch iOS a Android fungujú mobilné aplikácie už 2 roky.

Zdroj: Tlačová správa

05.12.2014

+