MojWindows

Slovenský portál MojWindows.sk spúšťa prvý ročník slovenskej ankety Windows Roka 2014 o najlepšie Windows smartfóny a tablety. Anketa Windows Roka 2014 má za úlohu pomôcť pri výbere tých najlepších Windows zariadení, ktoré sa dostali na slovenský trh v tomto roku. Vďaka tejto ankete má široká verejnosť možnosť zoznámiť sa s najnovšími telefónmi, tabletmi alebo notebookmi s operačným systémom Windows.

Ocenené zariadenia budú môcť zákazníci nájsť v obchodoch a na internete s certifikátom “Windows roka 2014″, ktorý pomôže vybrať ten najlepší telefón alebo tablet z ponuky nášho trhu. Hlasovanie prebieha na stránke WindowsRoka.sk. Hlasovať môžete od dňa 15. decembra 2014 do 15. januára 2015. Výsledky budú oznámené na začiatku budúceho roka.

hlasovať

Vyhrať môžeš až 14 cien

V ankete Windows Roka 2014 môžete vyhrať niekoľko zaujímavých cien, ktoré do súťaže venovala spoločnosť Microsoft a portál MojWindows. Hrať sa bude o Windows smartfón Nokia Lumia 930, najnovšiu hernú konzolu XBOX One a kancelársky balík Microsoft Office 365 Home. Všetci, ktorí pozvú svojich známych a priateľov do ankety sa zaradia navyše do žrebovania o Nokiu Lumiu 630 a balík Microsoft Office 365 Personal. Stačí do ankety pozvať aspoň piatich ľudí. Držíme vám palce.

vyhry-clanok

Hlasuje sa v štyroch kategóriách

Windows notebook

Toto sú Windows notebooky, ktoré nielenže sú vybavené operačným systémom Windows, ale vo svojej cenovej kategórii ponúkajú aj tie najlepšie vlastnosti. Sú určené pre väčšinu používateľov a zaujmú aj pomerom cena/výkon. Ponúkajú napríklad atraktívny dizajn, kvalitný displej, či výkonný hardvér na ktorom si už zahráte aj náročnejšie hry.

windows-notebook

Windows smartfón

Windows smartfóny prinášajú do sveta mobilných technológií niečo nové a svieže. Sú určené pre väčšinu používateľov a ponúkajú výborný pomer ceny a výkonu. Nájdete tu zariadenia, ktoré zaujmú svojim vzhľadom, konštrukčným spracovaním, či svojimi funkciami, vrátane kvalitného fotoaparátu či displeja. Mnohé potešia aj cenou, ktorá pri výbere mobilného zariadenia hrá častokrát veľkú rolu.

windows-smartfon

Windows tablet

Tablety sú vďaka veľkému displeju vhodné predovšetkým na konzumáciu obsahu – filmy, e-maily, fotky, knihy a internet. Windows tablety sú neustále populárnejšie, a to aj vďaka ich pokročilým funkciám, ktoré prináša operačný systém Windows. V bežnom živote sa s nimi stretávame napríklad v práci, v škole, na dovolenke a pri každodenných aktivitách, kde potrebujeme ľahko prenosný počítač s väčšou dotykovou obrazovkou.

windows-tablet1

Inovácia Roka

Jednu vec si kupujete častejšie než Windows smartfón a teraz nemyslíme na aplikácie. Áno správne, je to príslušenstvo k smartfónu či tabletu. Rôzne doplnky a Hi-Tech hračky rozširujú nielen funkcie a vlastnosti telefónu, a preto sme sa ich aj tento rok zaradili do ankety. Špeciálnym partnerom kategórie je Tatra banka.

windows-prislusenstvo

tatrabanka-inovacie
Špeciálny partner kategórie

Partneri ankety

Súťaž Windows Roka 2014 vznikla aj za podpory týchto partnerov, ktorým ďakujeme za spoluprácu.

Snímka obrazovky 2014-12-16 o 11.52.51

16.12.2014

+