MojWindows

Mobilná aplikácia poisťovne Dôvera po platformách Android a iOS konečne zavítala aj na Windows Phone. Týmto spôsobom určite narastie počet jej používateľov, ktorým bude umožnené využívať jej služby aj prostredníctvom svojho smartfónu.

Aplikácia ponúka svojím používateľom pripomienky preventívnych prehliadok, upozornenia na liekové a potravinové interakcie, pohodlný prístup do zdravotnej karty prípadne aj karty detí prostredníctvom časovej osi, ktorá je rozdelená podľa udalosťí a typov výkonov. V prípade potreby poskytuje aj vyhľadanie a následnú navigáciu najbližšej otvorenej pohotovosti, lekárne alebo pobočky poisťovne. Ponúka taktiež mapu, na ktorej sú farebne odlíšené všetky vyššie spomenuté. Vo funkcionalite je zahrnutý národný a európsky preukaz poistenca, ktorý sa v prípade potreby veľmi hodí.

Pokiaľ ste poistení v zdravotnej poisťovní Dôvera a zaujala vás táto skutočne vydarená mobilná aplikácia, máte možnosť si ju už teraz stiahnuť do vášho zariadenia zdarma prostredníctvom nášho odkazu na obchod z aplikáciami nižšie.

Zdroj: Tlačová správa

 

20.12.2014

+