MojWindows

Aplikácia Wooky sa po platformách Android a iOS dočkala aj podpory pre Windows Phone. Ide o čítačku elektronických kníh a časopisov a audiokníh. Jej Windows Phone podporu určite odcení množstvo používateľov, ktorí si radi na svojom smartfóne prečítajú nejeden časopis alebo knihu.

1 2 3

Wooky ponúka 11 000 e-kníh, 800 audiokníh a vyše 100 periodík. Táto ponuka predstavuje tú najväčiu na celom Slovensku, pričom na Wooky funguje aj niekoľko partnerských e-shopov ako napr. Rajknih.sk. V novembri Wooky spustilo podporu čítačiek PocketBook. Tak ako pri Kindle, aj pri PocketBook potrebujete iba vhodný model čítačky PocketBook a aktivovanú službu Send To PocketBook. Zakúpemé knihy si teda môžete posielať veľmi jednoducho do svojich čítačiek a o všetko sa postará Send To PocketBook. Vďaka tejto službe už môže používateľ zabudnuť na pripájanie smartfónu k počítaču prostredníctvom USB kábla.

Ste fanúšik e-kníh a audio kníh a disponujete Windows Phone zaradením? Neváhajte a už teraz si bezplatne stiahnite túto čítačku kníh pomocou nášho odkazu na windows phone store pod textom.

 

Zdroj: Tlačová správa

19.12.2014

+