MojWindows

Spoločnosť Tohshiba dnes obohatila svoje rady notebookov o nový model profesionálneho 12.5 palcového laptopu s názvom Portégé Z20t. Ako sme si už v posledných mesiacoch zvykli, každá spoločnosť uviedla nejaké zariadenie, ktoré disponovalo funkciami tabletu aj notebooku v jednom. Portégé Z20t nie je výnimkou.

Portege Z20t-B_01_with illumination_with screen

Zariadenie v sebe má zabudovanú otočnú dokovaciu stanicu, ktorá zabezpečuje maximálnu flexibilitu a všestrannosť. Obsahuje aj množstvo prvkov zabezpečenia, a tak sa hodí hlavne na firemné účely. Hnacím motorom tohto notebooku je procesor Intel Core M series, ktorý z neho robí zariadenie ako stvorené pre multitasking. Obsahuje integrovanú grafickú kartu Intel HD Graphics, ktorú dopĺňa až 8 GB operačnej pamäte RAM a až 256 GB interné uložisko. Portégé Z20t ďalej disponuje veľmi kvalitnou batériou, ktorá vydrží až 16 hodín. Takouto výdržou sa môže pýšit vďaka dvojici batérií ako v tablete, tak v klávesnici.

Portege Z20t-B_02_with screen

So svojou hmotnosťou bez klávesnice, 799 g síce nie je zariadenie najlahšie, no nie je to nič strašné. S klávesnicou  váži Portégé Z20t 1.59 kg, čo je veľmi slušné, ak zoberieme do úvahy množstvo portov a konektorov, ktoré sa na dolnom diely Toshiby nachádzajú, počnúc RGB a HDMI prípojkami. Toshiba Portégé Z20t je teda všestranné zariadenie, ktoré sa svojou flexibilitou hodí najmä pre prácu v kancelárií. Na trh by mal notebook doraziť v prvom kvartály roka 2015, no jeho cena zatiaľ nebola odhalená.

Portege Z20t-B_beauty_01_with logo Portege Z20t-B_beauty_03_with screen

Zdroj: Tlačová správa

11.11.2014

+