MojWindows

Spoločnosť Microsoft opäť raz napadla dobrá myšlienka a vytvorila tak svoju vlastnú verziu Snapchatu, ktorú nazvali Skype Qik. Jedná sa o aplikáciu, kde si používateľ môže kedykoľvek natočiť chvíľkové video a zdieľať ho so svojimi kamarátmi. Skype Qik trochu pripomína video verziu aplikácie Messenger.

Skype Qik si od každého používateľa na začiatku vyžiada jeho telefónne číslo a následne mu naňho zašle 4-miestny overovací kód. Po jeho overení sa už používateľovi otvorí samotná aplikácia s možnosťou otvorenia novej konverzácie s priateľmi a natáčanie chvíľkových videí. Nahraté videá v pamäti ostanú po dobu dvoch týždňov a potom sa automaticky vymažú, takže si nemusíte robiť starosti s nedostatkom úložného priestoru. Vymazať ich samozrejme môžete aj hneď.

Skype Qik je zdarma prístupný na obchode s aplikáciami, tak neváhajte, stiahnite si túto aplikáciu a zdieľajte s priateľmi vaše videá tak, ako nikdy predtým. Odkaz na stiahnutie aplikácie nájdete nižšie, no predtým vám ešte ponúkame video demonštrujúce funkcionalitu Skype Qik.

Zdroj: nokiawblog

16.10.2014

+