MojWindows

Spoločnosť Microsoft na IFA konferencií v Berlíne predstavila inovatívne príslušenstvo pre svoje smartfóny Nokia. Ide o bezdrôtový Nokia Wireless Charging Plate DT- 903 druhej generácie, pomocou ktorého používateľ môže bez použitia klasickej nabíjačky dobíjať zariadenie, ako napr. Nokia Lumia 735.

Toto príslušenstvo je veľmi inteligentné a dokáže používateľa upozorniť, že zariadenie, ktoré je s ním spárované, potrebuje okamžite dobiť batériu (kapacita pod 30 %). Zariadeniu nerobí najmenší problém ohlásiť používateľovi príchod rôznych oznámeni počas nabíjania smartfónu alebo oznámiť poruchu pri nabíjaní.

  • neprerušované svetlo – znamenie, že smartfón sa nabíja
  • kontinuálne blikanie – signalizácia poruchy pri nabíjaní (neúspešné nabíjanie)
  • dve zablikania – signalizácia zmeškaného hovoru alebo príchodu SMS

Nokia Wireless Charging Plate je kompatibilný so všetkými Nokia zariadeniami, ktoré disponujú konektivitou Bluetooth 4.0 a vyššie. Je dostupný vo viacerých farebných prevedeniach (oranžová, biela, zelená) a má oku lahodiaci dizajn. Hmotnosťou 150 g sa nevymyká štandardom a disponuje 1.5 m dlhým pripájacím káblom. Dostupnosť na trhu je odhadovaná na október a cena sa bude pohybovať na úrovni 59 €.

04.09.2014

+