MojWindows

Spoločnosť Dell uviedla na trh nové zariadenia z radu Latitude a OptiPlex, konkrétne notebooky Latitude 7000 2-v-1, Latitude 5000 a 3000, superodolný notebook Latitude 14 Rugged, a aj mikro desktopy OptiPlex 9020 a 3020. Všetky vyššie spomenuté produkty sú nadizajnované takým spôsobom, aby boli vysoko odolné voči poškodeniu a vydržali dlhý čas.

Telo a zadná strana displeja sú vyrobené z hliníka a samotnú obrazovku chráni pred poškodením odolné sklo Corning Gorilla Glass. Petr Zajíček, Brand Manager spoločnosti Dell hovorí:

Novinky klamú telom. Hoci vyzerajú ako tenké a ľahké spotrebné zariadenia, prinášajú zákazníkom najvyššiu odolnosť, bezpečnosť a možnosť správy, vo svojej triede.

Dell Latitude 13 7000 je veľmi pozoruhodné zariadenie, pretože v sebe spája všetky výhody ultrabooku a samozrejme výborné skladovanie tabletu. Notebook disponuje 13.3 palcovým displejom a výrobca k nemu pribalil atraktívne príslušenstvo Dell Mobile Office, čo predstavuje prenosný kufrík, puzdro, univerzálny dongle konektor a hybridný napájací kábel.

https://www.youtube.com/watch?v=DqzSraIxMZ4

Dell Latitude 12 5000 výborne zapadne medzi väčších súrodencov, ktorí sú charakteristickí skvelou mobilitou a výkonnosťou. Zariadenie sa taktiež môže pochváliť tenším telom a batériou, ktorá si poradí s celodennou prácou v kancelárií bez napájania.

Spoločnosť Dell má taktiež ako jediný z popredných predajcov notebookov vo svojej výrobe zaradené zariadenia určené na prežitie v extrémnych podmienkach. Samozrejme je reč o rade Latitude Rugged. Jej najnovší prírastok Dell Latitude Rugged 14 je viac než pripravený na podobnú prácu v nebezpečnom prostredí. Všetky dáta sú v počítači chránené proti prírodným živlom a systém chladenia QuadCool štvrtej generácie zase zabraňuje prehrietiu zariadenia.Nechýba ani výborná čitateľnosť z displeja na priamom slnku a odolná dotyková vrstva, ktorá je vhodná aj na prácu v rukaviciach.

Predstavené boli aj mikro desktopy, ktoré sú o tretinu menšie než ich predchodcovia, no skrývajú v sebe výkon svojich väčších bratov. Jedná sa o zariadenia OptiPlex 9020 a 3020 Micro, ktoré sa hodia pre firmy, kde je prvoradým cieľom bezpečnosť a šetrenie priestoru.

https://www.youtube.com/watch?v=venFDApyRcA

Čo sa týka ceny a dostupnosti, tak zariadenie Latitude 5000 bude dostupné na slovenskom trhu koncom septembra, Latitude 13 7000 2-v-1  bude dostupný v polovici októbra a mikro desktopy OptiPlex 9020 a 3020 Micro si je možné zakúpiť už teraz.

Zdroj: Tlačová správa

24.09.2014

+