MojWindows

Spoločnosť ASUS priniesla na trh nové herné notebooky s označením G551 G771. Jedná sa o 15 a 17 palcové zariadenia s vysoko výkonným procesorom Intel Core i7 a grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX. Tieto novinky spravili veľký skok po výkonnostnej stránke v porovnaní s ich predchodcami. Vo výbave sa dokonca nachádza aj 4K/UHD-ready Trinity Display výstup pre viaceré monitory, ktorý poskytne strhujúci zažítok z každej počítačovej hry.

G551_07_s

Charakteristickým znakom tejto rady je matná čierna povrchová úprava z brúseného hliníka s červenými zrezanými hranami. Čo sa týka výkonu obe zariadenia budú vybavené vysoko výkonnými procesormi od spoločnosti Intel až do Core i7. O dokonalý herný zážitok z počítačových hier sa bude starať grafická karta NVIDIA GeForce 850M/860M s technológiou DirectX 11, ktorá zabezpečí ostrejšie zobrazenie a plynulejšie animácie. Notebooky sú samozrejme vybavené špičkovým chladiacim systémom, ktorý veľmi dobre odbúrava teplo a neruší majiteľa nadbytočným hlukom.

G771_Right Open135Notebooky ďalej poskytujú až 178 stupňové pozorovacie uhly a presné a realistické podanie farieb. Vyššie spomínaná technológia Trinity Display umožňuje prepojenie notebooku až s tromi ďalšími monitormi pomocou portu HDMI 1.4 alebo Mini DisplayPort 1. Zariadenia taktiež disponujú bohatou zvukovou výbavou SonicMaster Premium, ktorá vie vyprodukovať veľmi kvalitný zvuk. Z dizajnového hľadiska sme spomínali brúsenú hliníkovú úpravu, no výrobca taktiež dodal veľmi dobre podsvietenú klávesnicu, ktorá sa obzvlášť zíde, pokiaľ používateľ hrá hry v slabo osvetlenom prostredí. Oba notebooky ASUS ROG G551 a G771 budú na Slovensku dostupné od októbra za cenu začínajúcu na 869 € s DPH za najmenej vybavený model.

Zdroj: Tlačová správa

25.09.2014

+