MojWindows

Dnes sa populárna aplikácia Wunderlist dočkala dlhoočakávanej tretej verzie so skoro 60 vylepšeniami. Wunderlist 3 je výborne hodnotená a má veľké zastúpenie na platformách iOS a Android.  Dobrou správou je, že táto verzia sa oficiálne dočkala spracovania aj na Windows a Windows Phone.

Wunderlist

Momentálne sa na stránke výrobcu pri týchto verziách vznáša nápis „coming soon“, čo znamená, že na nich vývojári stále pracujú a nie je určený presný dátum ich sprístupnenia. So zjednodušením vyvíjania aplikácií pre platformu Windows to však určite dlho nepotrvá. Vývojári Wunderlitu sa o nej dokonca vyjadrili na svojom blogu.

Sme radi, že môžeme oznámiť príchod aplikácie Wunderlist 3 na Windows 8 a Windows Phone 8! Aplikácia je skoro dokončená, tak pozorne sledujte správy týkajúce sa tejto novinky.

Je veľmi dobré, že sa tvorcovia rozhodli priniesť Wunderlist aj na Windows a Windows Phone, pretože na konkurenčných platformách sa jej veľmi darí. Je teda možné, že aj vďaka tejto novinke sa ďalší ľudia rozhodnú pre platformu Windows Phone.

Zdroj: wpcentral

04.08.2014

+