MojWindows

Hra Manuganu 2 je pokračovaním úspešnej 3D akčnej adventúry Manuganu. Toto pokračovanie sa dočkalo Windows Phone verzie len mesiac po jej vypustení na platformách Android a iOS. Jedná sa o jednoduchú dynamickú 3D „skákačku“, ktorej cieľom je nazbierať za jednu úroveň čo najviac mincí a získať tak najlepšie hodnotenie v podobe zlatých hviezd.

uvod

V hre sa transformujete do kože mladého chlapca, ktorý pomocou svojich schopností prekonáva rôzne prekážky a zbiera nespočetné množstvo mincí na ceste za ďalšími úrovňami. Manuganu 2 pri tom ponúka výbornú dynamiku pohybu a atraktívne spracované úrovne, ktoré sú rozdelené do 4 dejových línií.

linie

Po prekonaní prvej dejovej línie „canyon“ sa vám otvorí ďalšia, až pokým neprejdete všetky 4. Aby ste dostali plné hodnotenie za úroveň v podobe 3 hviezd, musíte uspieť v prvom rade v časovej kategórii. Ďalej je potrebné nazbierať určitý počet modrých mincí a 3 oranžové disky. Pokiaľ sa vám nepodarí splniť požiadavky v čo i len jednej z nich, nedostanete plný počet hviezd za úroveň. Každá dejová línia má 10 úrovní a jednu epickú príšeru, ktorú musíte poraziť.

Hra sa veľmi jednoducho ovláda. Zo začiatku máte k dispozícií len akciu skok, ktorá sa realizuje stlačením zelenej šipky v pravom dolnom rohu. V zložitejších úrovniach, kde je potrebné vyhýbať sa obrovským kyjakom a iným nástrahám, vám hra ponúkne akciu stop, ktorá sa ovláda pomocou držania červeného krížika v ľavom dolnom rohu. Pokiaľ ale krížik pustíte, postava sa opäť rozbehne, takže treba veľmi dobre zvážiť, kedy tlačidlo pustíte, aby vás netrafila nejaká nástraha.

 

Manuganu 2 je sprístupnená na obchode s aplikáciami za menší poplatok 0,99 €. V ponuke je aj trial verzia, ktorá je zadarmo, no má svoje obmedzenia. Ak sa vám tento žáner hier páči, Manuganu 2 je presne to, čo hľadáte. Môžete si túto hru stiahnuť pomocou nášho odkazu na obchod s aplikáciami pod textom.

http://www.windowsphone.com/sk-sk/store/app/manuganu-2/0da40a46-3668-4c2e-80f4-de8b36b0dc88

Zdroj: wpcentral

18.08.2014

+