MojWindows

Windows Phone aplikácia zrejme najpopulárnejšej sociálnej siete súčasnosti dostala veľmi zaujímavú aktualizáciu. Tá úplne mení vzhľad a pridáva aj niekoľko užitočných funkcií.

Najväčšmi udrie do očí nový dizajn aplikácie. Ten oveľa viac pripomína dizajnový jazyk, ktorý vývojári používajú pri tvorbe aplikácií pre Windows Phone. Prostredie pôsobí jednoduchšie a ovládacie prvky sú elegantnejšie a dostupnejšie. Medzi nové funkcie patrí najmä lepšia integrácia s aplikáciou Facebook Messenger. Tá bola pre užívateľov Windows Phone zariadení zverejnená pred niekoľkými mesiacmi a teraz bola pridaná podpora pre jednoduché a intuitívne prepínanie medzi Messengerom a aplikáciou Facebook.

Facebook-for-Windows-Phone-screenshots (1) Facebook-for-Windows-Phone-screenshots (2) Facebook-for-Windows-Phone-screenshots (3)

Po novom budú môcť užívatelia natáčať a uplodovať videá priamo z prostredia aplikácie. Pribudlo tiež prepojenie Facebooku a aplikácie People Hub. Táto novinka bude fungovať iba na zariadeniach so systémom Windows Phone 8.1 a umožní dokonalé prepojenie vašich kontaktov v telefóne s kontaktmi zo sociálnej siete. Popri týchto zmenách bol ale vylepšený aj celkový výkon aplikácie, vďaka čomu bude prehliadanie sociálnej siete jednoduchšie a plynulejšie.

Facebook-for-Windows-Phone-screenshots Facebook-for-Windows-Phone-screenshots (4)

Máte už nainštalovanú aktualizáciu pre aplikáciu Facebook? Ak áno, dajte nám v komentároch vedieť, čo hovoríte na novinky, ktoré update priniesol.

Zdroj: Microsoft via phoneArena

05.08.2014

+