MojWindows

Spoločnosť Nokia oznámila príchod aktualizácie týkajúcej sa aplikácie HERE Maps pre Windows Phone, ktorá by mala pridať extra detaily najmä pri niektorých 3D zobrazeniach významných pamiatok.

Pokiaľ však používateľ chce získať túto aktualizáciu, musí si otvoriť HERE Maps > Stiahnuť mapy > aktualizovať existujúce mapy aby ju obdržal. Nokia tvrdí, že nová verzia máp disponuje lepšou kvalitou textúr pri 3D pohľade na významné pamiatky a taktiež je pridaný väčší detail na slávne lokácie. Aktualizácia prináša aj renderovanie polohy na obrazovku pre mnohé krajiny, takže si používateľ môže prezerať mapu, ktorá mu ponúka 3D podobizeň budov pozdĺž ulice, kde sa práve nachádza a presná adresa sa mu zatiaľ zobrazuje nad jeho aktuálnou polohou. Toto vylepšenie sa však týka len vybraných krajín, medzi ktorými sa nachádza napr. aj Slovenská a Česká republika, Maďarsko, Poľsko, Chorvátsko alebo Rusko.

mapa

Aktualizácie a kompletného prepracovania sa konečne dočkal aj ostrov Maurícius so slovami Nokie „Tvary ostrova a pokrytie ulíc bolo aktualizované do detailného spracovania pobrežia a komplexného pokrytia siete ulíc, vďaka čomu si bude omnoho ľahšie naplánovať dovolenku napr. v Port Louis„.

Zdroj: wpcentral

15.08.2014

+