MojWindows

Ak vlastníte zariadenie so systémom Windows Phone 8.1 a radi natáčate videá, určite by ste mali vyskúšať aplikáciu Video Tuner. Tá bola zverejnená vo Windows Phone Store iba dnes a ponúka niektoré užitočné funkcie na úpravu videí.

Pomocou aplikácie Video Tuner môžete svoje výtvory otočiť, orezať, prevrátiť strany či spomaliť prehrávanie. Ak by ste chceli zmeniť farby či celkový vzhľad videa, použiť môžete aj rôzne filtre. Aplikácia pracuje na princípe dynamických zmien, vďaka čomu budete vidieť jednotlivé zmeny vo videu ihneď po ich aplikovaní. Nebudete tak nútení video vždy uložiť, ale postupným pridávaním efektov a filtrov môžete vytvoriť dielo, ktoré uložíte do zariadenia až po skončení práce. Vytvorené videá zatiaľ nie je možné zdieľať na sociálnych sieťach priamo z aplikácie. Môžete si ho ale uložiť do pamäte zariadenia, kde ho potom môžete zdieľať cez všetky tradične dostupné služby.

video-tuner5 video-tuner6 video-tuner4

Video Tuner je vo Windows Phone Store úplne zadarmo, no dostupný je iba pre zariadenia so systémom Windows Phone 8.1. Ak vlastníte taktéo zariadenie a máte chuť pohrať sa s vašimi videami, táto aplikácia je pre vás ako stvorená. Stiahnuť si ju môžete priamo v obchode s aplikáciami na tomto odkaze.

video-tuner3 video-tuner2 video-tuner1

Zdroj: Video Tuner via phoneArena

10.07.2014

+