MojWindows

Jednoduchá, no pritom veľmi návyková hra Piano Tiles zožala obrovský úspech na konkurenčných platformách iOS a Android. Po dlhšom čakaní si ju konečne budú môcť naplno užiť aj majitelia zariadení s operačným systémom Window Phone.

Donedávna bolo možné zahrať si túto hru na zariadeniach s Windows Phone iba vďaka rôznym neoficiálnym kópiám tejto úspešnej hry. Teraz je však vo Windows Phone Store dostupná oficiálna aplikácia so všetkými obľúbenými módmi a výbornou hrateľnosťou. Ak ste o tejto hre ešte nepočuli,v krátkosti sa dá jej zmysel pochopiť aj zo samotného názvu. V hre stláčate klavírové klávesy, pričom sa ale musíte vyhnúť bielym klávesom. Znie to veľmi jednoducho a zložité to nie je, no v niektorých prípadoch to môže byť veľmi frustrujúce.

piano_tiles_app

Jednotlivé klávesy sa pri tom zobrazujú postupne na obrazovke. Od jednotlivých herných režimov potom závisí, či sa klávesy posúvajú automaticky a vy musíte stihnúť postláčať všetky čierne, alebo sa ďalší rad kláves zobrazí až po vašom úspešnom stlačení čierneho klávesu a snažíte sa celý level prejsť v čo najkratšom čase. V hre je okrem toho ešte množstvo ďalších zaujímavých módov, pričom každý z nich je rovnako frustrujúci, ako ten predchádzajúci. Aktuálne je k dispozícii až osemnásť rôznych herných režimov, pričom ak si necháte v hre zapnutý zvuk, tak stláčaním jednotlivých kláves budete aj vy schopní zahrať známe hudobné skladby od rôznych svetových skladateľov.

Ak ste mali doteraz nainštalovanú neoficiálnu verziu tejto hry, určite by ste si mali nainštalovať tú od pôvodných vývojárov. Nie len, že ponúkne pravdepodobne lepší zážitok, ale v budúcnosti zrejme obdrží viac updateov a prinesie ešte viac možností a herných režimov. Hru si môžete už teraz stiahnuť zdarma na tomto odkaze.

 

Zdroj: wpcentral

08.07.2014

+