MojWindows

Užívatelia Windows Phone zariadení sa konečne dočkali aj aplikácie Uber, ktorá bola už nejakú tú dobu dostupná na konkurenčných platformách iOS a Android. Uber poskytuje prepravné služby pre ľudí vo viac ako 40 krajinách na svete. Kdekoľvek sa nachádzate a potrebujete rýchly odvoz, stačí len otvoriť aplikáciu, zistiť svoju polohu, zvoliť miesto vyzdvihnutia a nájsť taxík, ktorý vyhovuje vašim potrebám.

Po zvolení taxíka už len stačí počkať a sledovať, ako sa k vám vybrané vozidlo blíži na mape. Aplikácia takisto ukazuje cenu a hodnotenie daného taxíka, takže si taktiež viete vybrať najlacnejšie a najlepšie hodnotené vozidlo. Platba je realizovaná cez vami vopred zvolenú kreditnú kartu, keď dorazíte na určené miesto. Potvrdenie o prevedení platby vám bude zaslané na emailovú adresu. Nevýhodou však môže byť, že platba sa nedá rozdeliť, pokiaľ cestuje viac osôb v jednom taxíku.

Tvorcovia aplikácie však sľubujú, že do mesiaca bude tento nedostatok opravený. Aplikácia Uber je zadarmo dostupná na obchode s aplikáciami a pokiaľ sa vám zapáčila, môžete si ju stiahnuť pomocou nášho odkazu nižšie.

25.07.2014

+