MojWindows

Ak radi relaxujete pri uvoľňujúcej hudbe, možno sa vám oplatí vyskúšať aplikáciu Sound Meditation. Tá okrem množstva ukludňujúcich zvukov prichádza aj s možnosťou zostaviť si z nich vlastné skladby, pričom každá z nich môže vyhovovať inej nálade či časti dňa.

V aplikácii nájdete až 35 rozličných zvukov, ktoré môžete skombinovať podľa vlastných predstáv a vytvoriť tak jedinečné skladby. Sound Meditation zrejme nie je najkrajšia aplikácia a neponúka ani najviac funkcií. Na druhej strane má veľmi intuitívne ovládanie a spustíte ju aj na zariadeniach s menšou pamäťou RAM. Prostredie aplikácie je veľmi jednoduché a minimalistické. Rozdelené je na jednotlivé stránky, pričom na prvej uvidíte prehľad svojich skladieb spolu s možnosťou vytvoriť ďalšiu. Na ostatných stránkach sú iba informácie o aplikácii či o meditácii ako takej.

Sound_Meditation_Main

Pri vytváraní skladieb máte niekoľko možností. Jednotlivé zvuky sú v aplikácii rozdelené do dvoch kategórií – nekonečné zvuky v opakujúcich sa slučkách a jednorazové zvuky. Vďaka nim si tak môžete namixovať skladby, v ktorých pozadí budú rôzne zvuky prírody a doplniť ich môžete o krátke zvuky, ako napríklad zahrmenie, úder gongu či krákanie čajky. Nekonečných zvukov pritom nájdete v aplikácii viac ako 20, zatiaľ čo tých jednorázových je v aplikácii 14.

Sound_Meditation_Sounds

V celku ide o zaujímavú aplikáciu, ktorú jednak využijete pri chvíľach oddychu a zároveň môžete realizovať svoje tvorivé vlastnosti a poskladať si skladby podľa vlastných predstáv. Aplikácia je dostupná pre zariadenia s Windows Phone 8 a 7.x. Môžete ju najskôr vyskúšať alebo si rovno stiahnuť plnú verziu za 1,99€ a nájdete ju na tomto odkaze. K dispozícii je ale aj pre zariadenia so systémom Windows 8 a nájdete ju na tomto odkaze.

 

Zdroj: wpcentral

08.07.2014

+