MojWindows

V obchode Windows Phone Store sa objavila nová aplikácia Flipagram. Tá umožňuje z vašich fotografií vytvárať krátke video sekvencie, pričom upraviť si ich môžete podľa vlastných predstáv a následne zdieľať so svojimi priateľmi na sociálnych sieťach.

Flipagram umožňuje pracovať s fotografiami zo sietí Facebook a Instagram, no do videí môžete pridávať aj snímky uložené v pamäti vášho zariadenia. Jednotlivé videá potom môžete upravovať a aranžovať podľa vlastného vkusu. Môžete nastaviť vlastnú hudbu v pozadí, načasovať prechody medzi jednotlivými obrázkami či doplniť nadpis s vlastným fontom, veľkosťou a farbou. Priamo v aplikácii môžete pritom sledovať zmeny, ktoré ste urobili. Výsledný produkt potom môžete zdieľať na Facebooku, cez email alebo prostredníctvom URL odkazu.

flipagram3 flipagram2 flipagram1

Flipagram bude fungovať iba na zariadeniach s operačným systémom Windows Phone 8.1 a pre správne fungovanie bude potrebovať aspoň 512 MB pamäte RAM. Aplikácia je vo Windows Phone Store úplne zadarmo a stiahnuť si ju môžete pomocou tohto odkazu alebo nášho widgetu.

 

18.07.2014

+