MojWindows

Aplikácia AccuWeather poskytuje presné a lokalizované predpovede pre všetky mestá na svete. Dokáže vyprodukovať veľmi detailnú predpoveď pre akékoľvek miesto, v ktorom sa nachádzate a aktualizuje ju každých 15 minút. Mimo iného ponúkne aj hodinovú predpoveď na najbližších 72 hodín, predpoveď na deň a noc, či informácie na 15 dní dopredu.

V menu Aktuálne počasie sú zobrazené miesto a aktuálny čas, teplota, rýchlosť a nárazy vetra, vlhkosť, viditeľnosť, UV index, oblačnosť, tlak, východ a západ slnka. Menu Predpoveď ponúka dennú predpoveď počasia na najbližších 15 dní a zobrazuje teploty pre deň a noc, zrážky a ich objemy a pocitovú  teplotu RealFeel – vlastný systém predpovede počasia AccuWeather, ktorý zhromažďuje informácie o poveternostných podmienkach a po ich vyhodnotení určí aká bude reálna pocitová teplota na danom mieste, čiže teplejšie alebo chladnejšie ako je udávaná teplota.

V menu Hodinoná predpoveď nájdeme hodinovú predpoveď na najbližších 72 hodín. Zobrazujú sa tu údaje o zvolenom mieste v konkrétnej hodine daného dňa, teplota, pocitová teplota RealFeel, a oblačnosť. Ďalšou vymoženosťou tejto aplikácie sú Mapy, ktoré poskytujú pohľad na územie konkrétneho mesta na mape a prechod oblačnosti počas celého dňa. Podľa sfarbenia oblačnosti je možné určiť, či sa jedná o nízku alebo vysokú oblačnosť. Pod mapou je možné jednoducho prepínať medzi jednotlivými uloženými mestami a zobrazovať tak chod oblačnosti nad daným územím.

Aplikácia AccuWeather je zdarma dostupná na windows phone store. Ak máte radi presné a detailné predpovede počasia vo svojom smartfóne je pre vás táto aplikácia ako stvorená. Stiahnuť si ju môžete priamo pomocou nášho odkazu na obchod s aplikáciami tu.

17.07.2014

+