MojWindows

Microsoft Smartwatch sú v merítku už nejakú dobu a kopili sa okolo nich dohady. Teraz je však konečne známe, že tieto hodinky sa dostanú na trh už túto jeseń. Správy hovoria, že sa práve nachádzajú v štádiu výroby. Dokonca budú fungovať na viacerých platformách.

Takisto je známe, že hlavný konkurent spoločnosť Apple vyvíja svoje vlastné iWatch, ktoré budú mať v sebe zabudovaných 10 senzorov. Microsoft však tvrdí že ich hodinky budú mať až 11 senzorov a budú neustále monitorovať váš srdcový tep, synchronizovať všetky dáta so zariadeniami. Spomínajú sa aj dve zaujímavé informácie odlišujúce Microsoft Smartwatch od ostatných. Prvou je fakt, že displej budú mať na vnútornej strane zápästia. Správa tvrdí, že je to tak prirodzenejšie. Druhou informáciou je tvrdenie, že tieto hodinky sa nebudú držať doterajších trendov. Budú mať predľžený charakter porovnateľný s Nike Fuelband alebo Samsung Gear Fit (prezentačný obrázok).

Ako sa zdá spoločnosť Microsofť si toho na jeseň naplánovala až až. Hovoríme tu o celej rade nových smarfónov a taktiež novinke Microsoft Smartwatch. Táto agresívna stratégia však môže priniesť svoje ovocie a zdá sa, že spoločnosť konečne našla tú správnu cestu.

Zdroj: pocketnow

30.06.2014

+