MojWindows

Aplikácia #1 ToolKit je výborný pomocník, ktorý obsahuje množstvo užitočných funkcií napr. pravítko alebo uhlomer. Skrýva sa v ňom však ešte viac.

Funkcie:

  • Meter: pravítko, uhlomer, vodováha
  • Čas: stopky, zastavenie hodín, svetové hodiny, systémové informácie
  • Zvuk: merač hluku, nahrávač zvuku
  • Ďalšie: zrkadlo, lupa, lampa, kompas, NFC

Veľmi dobré sú meracie funkcie. Nie vždy človek má so sebou meter alebo vodováhu a potrebuje napr. rýchlo niečo niekde odmerať, určiť uhol alebo dať do roviny zopár vecí. Táto aplikácia je mu vždy dobrým pomocníkom v podobných situáciách.

1_toolkit2

1_toolkit

Funkcia uhlomer taktiež poskytuje pohľad cez fotoaparát, takže užívateľ cez obrazovku vidí objekty, medzi ktorými chce zmerať uhly. Dosiahne to  pomocou tlačidla na spodku obrazovky. Po jeho opätovnom stlačení sa tento pohľad stratí. Na ďalšom prvku aplikácie merači hluku je výborné to, že udáva, ktoré veci robia aký hluk v dB(decibel) . Podľa hodnoty na decibelometry si užívateľ následne vie vyhodnotiť aký hluk robí vec, ktorú zmeral a k čomu sa táto hodnota blíži(napr. hluk auta). Vodováha funguje tak, že pokiaľ smartfón leži na dokonale rovnej ploche kruh na vodováhe ostane presne v strede. Pokiaľ sa jedná o nerovnú plochu kruh sa vychýli zo stredu a na spodku obrazovky sa ukáže odchýlka v stupňoch. Nasledujúce video dokonale demonštruje funkcie aplikácie #1 ToolKit.

Táto aplikácia obsahuje mnohé ďalšie funkcie. Snažil som sa vypichnúť tie, ktoré mňa zaujali najviac. Pokiaľ Vás táto aplikácia zaujala neváhajte a stiahnite si ju s Windows Phone Store zadarmo už teraz pomocou nášho odkazu a zdieľajte s nami svoje dojmy z nej.

25.06.2014

+