MojWindows

Spoločnosť Nokia prichádza s veľmi zaujímavou ponukou pre nadšencov hier a smartfónov Nokia Lumia. Akcia sa týka modelov Nokia Lumia 1520,1320, 1020 alebo 625. Každému zákazníkovi, ktorý si zakúpi jedno zo spomínaných zariadení v období od 15. apríla – 30. júna čaká odmena. Zákazník obdrží voucher na stiahnutie ľubovoľných 9 hier od spoločnosti Gameloft a taktiež získa 25 eurový poukaz na nákup ľubovoľných aplikácií na Windows Phone Store.

nokia smartfony

Hry od spoločnosti Gameloft nájdu používatelia v sekcií hry v obchode Windows Store. Stačí zadať do vyhľadávania „Gameloft gift collection“ a stiahnuť si ľubovoľnú aplikáciu. Z dôvodu hárdverových obmedzení však len 4 z 9 pripravených hier je k dispozícií na smartfón Nokia Lumia 625.

V sekcií Nokia Collection nájdu používatelia pod názvom „Gift Voucher“ 25 eurový poukaz na nákup ľubovoľných aplikácií v obchode Windows Store. Je však potrebné tento poukaz vyčerpať do 120 dní od jeho aktivovania. V opačnom prípade voucher prepadne. To isté platí ak používateľ nevyčerpá celú čiastku do určenej doby. Aktivačná doba je časovo obmedzená do 15. júla 2014.

Nokia teda poskytuje nadšencom Lumia smarfónov jedinečnú príležitosť zakúpiť si výkonné mobilné zariadenie a ako bonus získajú 2 atraktívne výhody. Netreba dlho otálať, lebo na oneskorencov nič neostane :).

12.05.2014

+