MojWindows

Novinkou v obchode s Windows Phone aplikáciami je titul zvaný PocketGeometry. Jedná sa o jednoduchú, no efektívnu aplikáciu pre výpočet obvodu, obsahu alebo objemu rôznych geometrických telies. Je určená hlavne pre deti, ktoré sa učia v škole geometriu, ale aj pre ich rodičov kontrolujúcich ich domáce úlohy.

PocketGeometry pôsobí veľmi príjemným dizajnovým dojmom. Plne podporuje užívateľské potreby nastavenia farebnosti témy. Musím uznať, že WP dizajn sa mi páči viac než ten na Androide. Menu aplikácie ponúka množstvo geometrických útvarov, či už 2D alebo 3D. Po zvolení vybraného útvaru sa zobrazí jeho obrázok a informácie, ktoré ho opisujú. Nižšie sú viditeľne zobrazené matematické vzorce, pomocou ktorých sa dá vypočítať napr. plocha alebo obvod daného geometrického útvaru. Pod nimi sa nachádzajú kolonky, do ktorých je potrebné zadať konkrétne hodnoty pre výpočet danej veličiny. Aplikácia je prístupná v niekoľkých jazykových variantoch vrátane slovenčiny.

PocketGeometry si určíte nájde miesto v mnohých smartfónoch pre svoju jedinečnú využiteľnosť v oblasti matematiky. Môže sa stať spoľahlivým radcom pre rodičov, deti a študentov, ktorí potrebujú pomoc s riešením matematického problému. Ak sa Vám táto aplikácia zapáčila, stiahnite si ju za 0,99€ pomocou nášho odkazu nižšie.

11.04.2014

+